Multikabel


Noord-Hollandse straten halfjaar allekostenweg voor Multikabel diensten
08 september 2004

Multikabel is in Noord-Holland met 100.000 internetabonnees de grootste internetprovider in de straat. Dit viert het kabelbedrijf met de actie Allekostenweg. De straten met de hoogste internetdichtheid krijgen een nieuwe straatnaam en hoeven een halfjaar geen abonnementskosten te betalen voor alle diensten van Multikabel.

Met de actie Allekostenweg viert Multikabel de mijlpaal van 100.000 kabelinternetabonnees. Dit betekent dat gemiddeld ruim 30% per straat in het verzorgingsgebied van Multikabel gebruikmaakt van kabelinternet. Gedurende twee weken is er via internet, regionale dag- en weekbladen en het eigen TV Informatiekanaal een top-50 gepubliceerd. Abonnees hebben zelf kunnen zien of ze in de race waren om een halfjaar lang kosteloos gebruik te maken van radio, televisie, internet, digitale televisie en telefonie.

Deze week worden drie straten feestelijk omgedoopt tot Allekostenweg. De Multikabel-abonnees van Blauwebalg in Wieringerwerf, t Spinder in Westwoud en de Ruysdaellaan in Anna Paulowna betalen een halfjaar lang geen abonnementskosten voor bellen, surfen en zappen via de kabel. De bewoners van deze straten worden hiervan op feestelijke wijze op de hoogte gebracht.

Marcel Nijhoff, Directeur Marketing & Sales van Multikabel: Een straatprijs is natuurlijk wel zo toepasselijk voor een kabelmaatschappij die zo regiogebonden is. We zijn een typisch Noord-Hollands bedrijf en dat dragen we ook uit met producten die precies afgestemd zijn op de lokale behoefte. In dit geval, snel internet zonder poespas. Blijkbaar kan een groot deel van de Noord-Hollanders zich vinden in deze nuchtere aanpak, getuige de verwelkoming van onze 100.000ste internetabonnee. Wij zijn erg blij met deze mijlpaal. Maar we kijken ook naar de toekomst. Wij zien voortdurende groei van het aantal klanten dat gebruikmaakt van breedbandinternet. Daarbij kiezen steeds meer gezinnen ervoor hun belangrijkste communicatiediensten bij één partij onder te brengen, met één aanspreekpunt voor televisie, radio, internet en telefonie. Bij een bedrijf dat thuis is in Noord-Holland.