2e persbericht van woensdag 8 september 2004

Eindhoven 08-09-2004 - Berichten uit de regio

Eindhoven: Fietser gewond bij verkeersongeval

Een 50-jarige fietser uit Eindhoven is woensdagmorgen rond 7.30 uur gewond geraakt bij een verkeersongeval op de kruising Kanaaldijk Noord/Jeroen Boschlaan. De fietser kreeg geen voorrang van een auto die werd bestuurd door een 56-jarige Eindhovenaar. De fietser is met een hoofdwond en letsel aan zijn pols naar een ziekenhuis gebracht.

Eindhoven: Man beroofd

Op de Barrierweg is woensdagmiddag rond 14.00 uur een 24-jarige Eindhovenaar beroofd van 250 euro. Het slachtoffer had juist gepind bij een automaat. Hij stapte op zijn fiets en werd aangesproken door een man. Deze vroeg het slachtoffer om hem geld te lenen. Toen het slachtoffer daar niet op in ging, pakte de man een mes en bedreigde daarmee de Eindhovenaar. Deze moest zijn geld afgeven, waarna de dader er te voet van door ging. De dader is een donkere man van 30 tot 35 jaar oud. Hij had een normaal postuur en was ongeveer 1.75 meter groot. Zijn haren waren aan de zijkanten opgeschoren. De man droeg beige kleding.

Eindhoven: Vierenveertig bonnen bij verkeerscontrole

De politie heeft woensdag tussen 10.30 en 12.00 uur een verkeerscontrole gehouden op de Vestdijk ter hoogte van de Ten Hagestraat. Het merendeel van de 26 overtreders reed op de kruising door rood. Andere bekeuringen waren voor bromfietsers die op het fietspad reden, bromfietsers zonder helm, automobilisten die geen autogordel droegen of in de auto aan het bellen waren.

Helmond: Uitgebrande auto zonder motor

Dinsdagavond omstreeks 22.45 uur trof de politie in het bosperceel ter hoogte van de Wiebiegenweg een volledig uitgebrande Mazda 323 aan. De motor van de auto ontbrak. De auto was op 1 september aan de Wilgenhof in Geldrop gestolen.

Deurne: Verkeerscontroles

Woensdagmorgen heeft de politie verkeerscontroles gehouden in de Stationsstraat en de Liesselseweg. Er zijn veertien fietsers bekeurd die door rood reden. Ook twee automobilisten gingen voor dat feit op de bon. Drie automobilisten kregen een bon, omdat ze hun autogordel niet droegen.

Deurne: Bromfietser gewond bij verkeersongeval

Een man van 22 jaar uit Asten is woensdagmiddag rond 13.30 uur gewond geraakt bij een verkeersongeval op de kruising Maassingel/Donge. De man die een bromfiets bestuurde, verleende geen voorrang aan een auto die werd bestuurd door 51-jarige man uit Deurne. De bromfietser is met een vermoedelijk gebroken been naar een ziekenhuis gebracht.