PERSBERICHT - 2004-07-20

Thema: Zomer- en winterchalets op niveau

Uitnodiging persreis Euro Relais naar Oostenrijk

Grüss Gott!, de kenmerkende groet van Oostenrijkers is het eerste wat opvalt in de kennismaking met deze hartelijke mensen. Maar Oostenrijk heeft nog veel meer te bieden. Frisgroene alpenweiden, witgetopte bergen, stromende beekjes; de typische omschrijving van het Alpengebied.

Oostenrijk biedt wandel- en wintersportfanaten enorme uitdagingen, cultuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in steden als Salzburg en culinaire genieters voelen het water in de mond lopen bij de gedachte aan de overheerlijke Apfelstrudel. Kortom, ontdek de grote variëteit van Oostenrijk!

Persreis
Van woensdag 8 t/m zaterdag 11 september 2004 organiseert touroperator Euro Relais, thuis in vakantiehuizen, een persreis naar Oostenrijk met als thema Zomer- en winterchalets op niveau. Tijdens deze reis, ondersteund door het Oostenrijks Toeristenburo, komen alle ingrediënten voor een geweldige, afwisselende zomer- en wintervakantie in Oostenrijk aan bod. Elementen van de reis zijn cultuur, authenticiteit, gastronomie, actief en wellness.

Overnachtingen
De overnachtingen in de Euro Relais vakantiehuizen geven deze reis een extra bijzonder karakter. Euro Relais laat u kennismaken met een vakantie vanuit de persoonlijke sfeer van een zomer/winterchalet in de bergen. Vanuit ons eigen vakantiehuis verkennen we overdag de omgeving en komen we s avonds thuis om heerlijk in onze eigen woonkamer tot rust te komen.

Salzburgerland en Steiermark
We bezoeken twee aantrekkelijke regios van Oostenrijk. Het bekende Salzburgerland wordt gecombineerd met de relatief onbekende regio Steiermark. Salzburgerland biedt de ideale mogelijkheid om cultuur, natuur en sportieve activiteiten te combineren.

Bijna een derde van deze regio is beschermd natuurgebied en de regio wordt gekenmerkt door hoge bergen, groene heuvels, bossen, meren, watervallen, kloven en grotten, afgewisseld met lieflijke dorpjes en een keur aan bezienswaardigheden. Steiermark is toeristisch gezien nog relatief onbekend. De regio heeft uitgestrekte bossen en ruige berggebieden, maar ook veel wijngaarden en een aantal prachtige burchten.

Antwoordfax
Graag horen wij via de hier te downloaden antwoordfax voor 26 juli 2004 of u interesse heeft voor deze reis. Het is de bedoeling deze reis met circa 5 perscollegas te maken. Voor meer informatie en aanmelding kunt u contact opnemen met ondergetekende via 040-216 36 12 of ellen@eurorelais.nl. Na uw aanmelding volgt het definitieve programma.