Ingezonden persbericht


Krant KidsWeek Junior van start

UITNODIGING

Amsterdam, 2 september 2004 - Na het succes van de KidsWeek voor jonge mensen tussen 10 en 15 jaar, krijgen de jongere broers en zusjes eindelijk ook een eigen krant. Vanaf vrijdag 10 september kunnen alle kinderen vanaf 7 jaar het nieuws volgen in KidsWeek Junior. Net als bij de 'volwassen' versie hebben de lezers van KidsWeek Junior veel invloed op de inhoud. Het laatste nulnummer is zeer positief ontvangen. Abonnees krijgen de krant iedere vrijdag thuisbezorgd. KidsWeek verschijnt wekelijks in een oplage van 35.000 exemplaren en is verkrijgbaar bij 650 Krantenkiosken en boekwinkels.

Woensdagmiddag 8 september 2004 wordt het eerste nummer van KidsWeek Junior feestelijk gepresenteerd in de nieuwe Centrale Bibliotheek van Amstelveen. Wij nodigen u van harte uit om hierbij aanwezig te zijn.

Annemarie Walker, hoofdredacteur van KidsWeek en KidsWeek Junior, zal het eerste nummer overhandigen aan kinderboekenschrijfster Hanna Kraan. Daarnaast zal Paul Sikkema van Qrius, het bureau voor jongerenonderzoek, schetsen wat deze groep precies bezighoudt en hoe zij zich informeren, ook zal hij in gesprek gaan met Hanna Kraan en Annemarie Walker.

De bijeenkomst begint om 14:00 uur en zal rond 15:00 uur worden afgesloten. Er is gelegenheid om met alle betrokkenen te spreken over deze eerste KidsWeek Junior en de reacties van kinderen te horen.

Graag vernemen wij of u aanwezig zult zijn bij deze bijeenkomst.

Dit kunt u doorgeven aan Eric van Reenen: eric@newfactory.nl R.S.V.P. voor vrijdag 2 september 12:00 uur

De Centrale Bibliotheek van Amstelveen bevindt zich aan het Stadsplein 102 in Amstelveen. Een routebeschrijving vindt u op www.bibliotheek-amstelveen.nl


---- --