Copaco NV

PERSBERICHT

publicatie: 8 september 2004
na: 08:45 uur

MOLENWIJCK BREIDT HAAR BELANG IN COPACO UIT MET CIRCA 13,1%

Dit is een gezamenlijk persbericht van Copaco N.V. en Molenwijck B.V.

Eindhoven, Onder verwijzing naar het gezamenlijke persbericht van 3 september jl. inzake het voorgenomen bod van Molenwijck B.V. op alle uitstaande aandelen Copaco N.V., maken partijen bekend dat Molenwijck B.V. heden circa 1,6 miljoen aandelen Copaco N.V. heeft gekocht voor een prijs van EUR 4,00 per aandeel. Hiermee heeft Molenwijck B.V. haar belang uitgebreid van 60,6% naar circa 73,7%. Tezamen met de toezegging van Mocidys B.V. om haar belang van circa 5,4% aan te melden, is momenteel circa 79,1% van het uitstaande aandelenkapitaal gecommitteerd aan het voorgenomen openbare bod.

Dit bericht is een openbare aankondiging zoals bedoeld in artikel 9b lid 1 van het Besluit toezicht effectenverkeer 1995.

Profielen

Copaco
Copaco N.V. is sinds 1981 actief op het gebied van Informatie en Communicatie Technologie (ICT) en genoteerd aan de Officiële markt van Euronext Amsterdam N.V. De onderneming is marktleider in Nederland op haar gebied en levert met ca. 270 medewerkers computers, printers, netwerken, data-storage, mobiele telecom producten en software. De activiteiten zijn ondergebracht in de werkmaatschappijen Copaco Nederland B.V., Revah Telecom B.V. en POS-Line B.V.

Molenwijck
Molenwijck B.V. is een houdstermaatschappij die 73,7% van de aandelen Copaco houdt.

Informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Copaco N.V. de heer Drs. W.H. Geraats tel.: 040 - 251 33 40 Molenwijck B.V. de heer V.H.B.M. Reijers tel.: 040 - 251 83 31


---- --