Ingezonden persbericht

Alisun lanceert nieuwe corporate internetsite

HEERHUGOWAARD, 20040908 -- Alisun Europe, vooraanstaand producent van hoogwaardige zonneapparatuur, lanceert haar nieuwe, internationale corporate website. Op de nieuwe site wordt uitgebreide informatie gegeven over de onderneming Alisun, haar particuliere en professionele productrange en het internationale Alisun dealernetwerk.


Bij het ontwikkelen van de site, die vooralsnog beschikbaar is in het Nederlands en Engels, stonden sleutelwoorden als gebruiksvriendelijkheid en duidelijkheid voorop. Het resultaat is een nieuw design, een overzichtelijke structuur en een handige navigatie. Het grote voordeel voor de verschillende bezoekers van de site is dat ze nu nog sneller en gemakkelijker de informatie kunnen vinden die ze zoeken.

Alisun heeft gekozen voor een geheel nieuw uiterlijk van de website en daarmee voor een meer herkenbare en eenduidige uitstraling die in overeenstemming is met de overige communicatie- uitingen. De frisse, eigentijdse lay-out vormt een combinatie van de merkidentiteit van Alisun en het merk SunVision by Alisun, dat wordt gehanteerd voor de range professionele zonnebanken. Het ontwerp sluit perfect aan bij de merkwaarden van Alisun: hoogwaardige kwaliteit, professioneel en to-the-point.

Een belangrijke verbetering op het gebied van de structuur is dat de site een stuk overzichtelijker is geworden. De indeling van de pagina's is verbeterd en ook de navigatie is ook duidelijker. Door het gebruik van uitklapmenu's kan de bezoeker in enkele seconden zijn weg vinden naar de informatie die men zoekt, of het nu gaat om productspecificaties of de meest recente nieuwsberichten.

Wij nodigen u graag uit om eens op de nieuwe site te gaan kijken: www.alisun.com




Ingezonden persbericht