Ingezonden persbericht

Stoute woonbeurs pakt uit met ELLE Wonen

Primeurs o.a.: barbapapa-iglo, vip-tuinstoelen, inflatable office

AMSTERDAM, 20040908 -- tHuisfront, dat dit jaar voor de derde keer plaatsvindt op het KNSM-eiland en omgeving (Amsterdam), is niet langer de grappige parodie op de grote woonbeurs in de RAI, maar is uitgegroeid tot een volwassen off-site beurs/evenement met een zeer vernieuwend karakter. In samenwerking met ELLE Wonen presenteert tHuisfront 14 woon-exposities, waarin de grenzen van de 'design-gekte' behoorlijk tarten.


tHuisfront is net als de grote woonbeurs geopend van 28 september t/m 3 oktober, van 11.00 tot 20.00 uur. Een belangrijke primeur is de Barbapapa-iglo van de TU Eindhoven, die wordt gemaakt op basis van een blop-mal, ontworpen door Jurgen Bey. Allerlei disciplines - architectuur, design, civiele bouw, styling - komen samen in dit spectaculaire experiment.

Naast serieuze nieuwe ontwerpen van architecten en designers, zoals Onix en Quinze and Milan, presenteert tHuisfront ook de randjes van de 'woon- en design-gekte' bij Must for Millionaires (onder andere een buiten-bubbelbad van 20.000 euro met ingebouwde cd-speler, lichtshow en fonteinen), de ontroerende expositie 'Geertje' i.s.m. de Alzheimer Stichting en de VIP-parade van witte plastic tuinstoelen, die worden ge-redesigned door BN-ers als Jan des Bouvrie, Eddy Varekamp, Estelle Gullit, John Kattenberg, Mart Visser, Aziz Bekkaoui en Rodrigo Otazu. De opbrengst van de stoelen, die te koop worden aangeboden, gaat in z'n geheel naar S.O.S. Kinderdorpen.

Meer informatie: www.thuisfront.com, mariska@tidee.nl, het programmaboekje is te downloaden op www.tidee.nl/thuisfront. CD met beeldmateriaal op aanvraag beschikbaar.