Ingezonden persbericht


Persbericht

Hilversum, 24 augustus 2004

Opbrengst Country Fair Doorn naar restauratie Hollandse Tuin Huis Doorn

In aanwezigheid van diverse prominenten is 23 augustus 2004 de aftrap gegeven voor de 11e Country Fair Doorn. Speciaal voor deze gelegenheid waren de Commissaris van de Koningin van Utrecht de heer B. Staal, de Ambassadeur van de Bondsrepubliek Duitsland de heer Dr E. Duckwitz, de bestuursleden van de Stichting tot Beheer van Huis Doorn en de Conservator de heer D. Verroen en de Vrienden van Huis Doorn aanwezig. Samen met de organisatie was er een feestelijke bijeenkomst waar onder andere uiteen werd gezet waar de opbrengst van de Fair dit jaar naartoe gaat.

De Stichting 'De Eerlijcke Heerlijckheid' - dat het Nederlands Vakmanschap ondersteunt - doneert ieder jaar een substanstieel bedrag aan een project dat als beste kan worden uitgevoerd door het Nederlands Vakmanschap. Dit jaar is gekozen voor de restauratie van de Hollandse Tuin op het landgoed van Huis Doorn. Aangezien de Fair al 10 jaar op Huis Doorn wordt georganiseerd is dit een fantastische gelegenheid om met alle vakmensen de Hollandse Tuin te restaureren. Om de aftrap officieel te maken kreeg de directeur van Huis Doorn de heer D. van Beekhoff een handgemaakte spade.

Ook dit is wederom een uitstekende reden om een bezoek te brengen aan de Country Fair Doorn want elke dag kunnen de bezoekers van de Country Fair Doorn naast alle workshops, demonstraties, presentaties en de 138 standhouders de restauratie van de Hollandse Tuin op de voet volgen. Waarbij vakmensen de plannen en de aanpak uiteenzetten.

Van 9 t/m 12 september iedere dag geopend van 10.00 tot 18.00 uur en op Zondag van 11.00 tot 18.00 uur. Huis Doorn, Langbroekerweg 10, Doorn.

http://www.countryfairdoorn.nl



Ingezonden persbericht