BNN

PERSBERICHT

Hilversum, 3 september 2004

Nieuwe serie costa! met peggy vrijens, geert hoes en maria kooistra

Vanaf 21 maart 2005 zendt BNN achttien nieuwe afleveringen uit van de populaire zomerse serie Costa!. De opnames voor de jongerenserie gaan vanaf 9 september aanstaande van start in de Turkse badplaats Kusadasi.

De veelbelovende 27-jarige actrice Peggy Vrijens (Rozengeur & WodkaLime en Snowfever) zal de rol van Monica op zich nemen. Eerder werd al bekend dat voor deze vierde serie hoofdrollen zijn weggelegd voor Geert Hoes (GTST)en Maria Kooistra (GTST, Simon). Ook de Vlaamse Saartje Vanderdriesse is een nieuw gezicht in de serie.

Proppers die ook dit jaar de stranden onveilig maken zijn de vrouwenverslinder Björn (John Wijdenbosch), de handige en uitgekookte Paolo (Bas Muijs) en diens net zo bijdehante broertje Danny (Joey van der Velden).

In Kusadasi is de Vlaamse Inky (Saartje Vanderdriese) bedrijfsleider van club Costa! Hoewel ze de meest onzinnige thema's voor feesten bedenkt, zijn de meeste proppers tevreden over haar bedrijfsvoering. Op Monica (Peggy Vrijens) na, die er alles voor over heeft haar functie in te nemen. Maar Wolf (Geert Hoes) heeft een verzachtende werking op de rechtlijnige en zelfs starre Monica. Giselle (Maria Kooistra) geniet met volle teugen van haar vrije leventje als propper.

De nieuwe avonturen zijn vanaf 21 maart 2005 iedere maandagvond van 21.00 uur tot 21.25 uur te volgen op Nederland 2.

Costa! wordt geproduceerd door Nijenhuis & De Levita Film en TV. Executive producer is San Fu Maltha.