AutoRai

9-9-2004

smart support: meer zekerheid en hogere inruilwaarde

Onder de naam smart support introduceren de smart centers in Nederland een uitgebreid dienstverleningspakket dat klanten meer zekerheid en een hogere inruilwaarde van hun smart biedt.

smart support bestaat uit drie componenten:

1. hulp onderweg

2. verlengde garantie

3. verzekering

Het dienstverleningspakket van smart support is uniek binnen de autobranche. smart support speelt in op de klantbehoefte om alles goed en helder te regelen. Het geeft een duidelijk overzicht van alle diensten onder één noemer en is zodoende klantvriendelijk. Klanten kunnen een keuze maken uit één of meerdere componenten.

smart support hulp onderweg zorgt ervoor dat smart rijders bij problemen (pech, ongeval of diefstal) in binnen- of buitenland altijd op professionele hulp kunnen rekenen en mobiel blijven. Via een internationaal servicenummer (00 800 2 7777 777) kan hulp onderweg met één telefoontje worden ingeschakeld en wordt de hulpverlening gecoördineerd.

smart support verlengde garantie zorgt ervoor dat smart rijders ook na afloop van de standaard 2 jaar fabrieksgarantie of 2 jaar for sure occasion garantie niet voor onverwachte uitgaven komen te staan. De garantie kan jaarlijks verlengd worden tot de smart 60 maanden oud is en 100.000 kilometer gereden heeft.

smart support verzekering biedt een uitgebreide dekking en een snelle afhandeling door de specialisten van DaimlerChrysler Services. Met de smart verzekering kan een nieuwe smart 24 maanden lang WA/casco (all risk) verzekerd worden voor het aantrekkelijke actietarief van 42,- per maand.