Gemeente Oirschot

Wet milieubeheer

Ontwerpbeschikking Wet milieubeheer

Betreft: ontwerpbeschikking voor een milieuvergunning voor een agrarisch bedrijf met varkens aan het adres Schepersweg 11 in Westelbeers

Aanvrager: P.F.M. van Gils, Schepersweg 11 in Westelbeers.

Betreft: ontwerpbeschikking voor een milieuvergunning voor een melkrundveehouderij aan het adres Achtbundersedijk 1 in Oirschot

Aanvrager: J.H. de Kroon, Achtbundersedijk 1 in Oirschot.

Strekking ontwerp-beschikkingen: de gevraagde vergunningen verlenen onder oplegging van voorschriften ter bescherming van het milieu.

Inzagetermijn: donderdag 9 september 2004 tot donderdag 7 oktober 2004.

Bedenkingentermijn: van vrijdag 10 september 2004 tot vrijdag 8 oktober 2004 kunnen schriftelijke bedenkingen worden ingebracht bij het college van burgemeester en wethouders van Oirschot. De ingebrachte bedenkingen worden ter inzage gelegd.

Wie kan bedenkingen indienen: een ieder, indien u dat wenst worden uw persoonlijke gegevens daarbij niet bekendgemaakt. Daarvoor moet u dan wel een verzoek indienen, tegelijk met de bedenkingen.

Mondelinge bedenkingen: de hoorzittingen vinden plaats op dinsdag 28 september 2004, om 10.00 uur voor wat betreft het bedrijf aan de Schepersweg 11 en om 11.00 uur voor wat betreft het bedrijf aan de Achtbundersedijk 1, beide in het gemeentehuis aan de Deken Frankenstraat 3 in Oirschot. Tot 7 oktober 2004 kan op verzoek nog een hoorzitting plaatsvinden.