Ingezonden persbericht


Persbericht

Perfect for People kiest voor Potters PR

Geldermalsen, 9 september 2004 Perfect for People heeft haar PR-activiteiten ondergebracht bij Potters PR.

Perfect for People is een certified SAP-partner. Het bedrijf is sinds 1998 specialist in consultancydiensten, beheerdiensten en aanvullende SAP-producten (Perfect Extensions). Perfect for People onderscheidt zich door innovatievermogen, kwaliteit en klantgerichtheid. Dat blijkt onder andere uit de trouwe en nog steeds groeiende klantenkring.

Peter van Maurik, general manager van Perfect for People: We zijn de grootste dedicated SAP partner in Nederland. We zijn de afgelopen jaren tegen de stroom in gegroeid en willen dat graag continueren. We hebben een brede en tevreden klantenkring. Onze focusgebieden en totaaloplossingen zijn echter nog niet bij iedereen bekend. Daarom zullen onze PR-activiteiten met Potters PR vooral gericht zijn op het vergroten van onze naamsbekendheid in de markt en de toegevoegde waarde voor onze klanten.

Perfect for People, opgericht in 1998, heeft meer dan 120 medewerkers in dienst. Het kantoor is gevestigd in Nieuwegein. Voor meer informatie, zie: www.perfectforpeople.nl

Over Potters PR
Potters PR is een PR-adviesbureau gespecialiseerd in communicatie op het gebied van ICT. Potters PR werkt voor Allasso Benelux, Autodesk, E.piphany, G-Log, Habitat for Humanity, Mediasurface en Mitel.