Politie Gelderland-Midden

Rivierenland

---

Heteren, motorrijder onderuit

Publicatiedatum: 09-09-2004

Een 24-jarige motorrijder uit het Gelderse Well is woensdagmorgen onderuit gegaan op de Kastanjelaan in Heteren. Voor zover bekend raakte de man daarbij niet gewond. Wel raakte zijn motor beschadigd. De man reed over de Kastanjelaan, richting de Flessestraat. Op een gegeven moment zou hij verrast zijn door een hoeveelheid grint op het wegdek. De motor slipte, met de val als gevolg. Ter plaatse was net een nieuwe slijtlaag op de weg aangebracht.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---

Zevenaar e.o., bonnen bij controles

Publicatiedatum: 09-09-2004

Tijdens woensdagmiddag in Zevenaar, Duiven, Giesbeek en Westervoort gehouden verkeerscontroles zijn in totaal zes processen-verbaal opgemaakt.
Op de Didamsestraat in Zevenaar bleek de APK van twee auto's te zijn verlopen, twee automobilisten hadden hun vergunningloze voertuig geparkeerd op een parkeerplaats voor vergunninghouders aan de Van Schaikstraat in Duiven, op de Rivierweg in Giesbeek kreeg een jongedame een bekeuring voor het rijden op een bromfiets zonder helm en op de Kerkstraat in Westervoort kreeg een Westervoortse automobilist een bon voor het niet dragen van de gordel.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---

Gelderland-Midden