Gemeente Capelle a/d IJssel

Haal een kerstboom in uw straat!

Dit jaar organiseert een aantal Wijkoverlegplatforms weer de bekende kerstbomenactie. Het doel van deze actie is om de sociale contacten tussen de buurtbewoners te bevorderen. Dit jaar doen de WOP's Oostgaarde, Capelle-West, Schenkel, Schollevaar en Middelwatering hieraan mee. Belangstellenden kunnen voor hun straat of buurt een kerstboom aanvragen bij de gemeente. Voorgaande jaren kon bij de kerstboom een bedrag van 75,- worden aangevraagd door de straat om een activiteit rond de kerstboom te organiseren. Op dit moment is nog onduidelijk welke WOP's 75,-- beschikbaar stellen voor een kerstactiviteit rond de kerstboom. Indien u in aanmerking komt voor een boom, krijgt u de spelregels hierover in november toegestuurd.
WOP s-Gravenland en het wijkoverleg Fascinatio verzorgen een andere kerstactiviteit.

Samen versieren
Het uitzoeken van een locatie en het plaatsen van de boom gebeurt door de deelnemers in samenwerking met het O.B.C.- team (Onderhoud Buitenruimte Capelle) van de gemeente. Het leukste werk, de versiering van de boom, is voor de bewoners weggelegd. Hopelijk wordt de actie net zon succes als vorig jaar.

Geïnteresseerd?
Vul dan de bon in en stuur deze bon vóór 27 september 2004 op naar de gemeente Capelle aan den IJssel. Per straat of buurt kan één kerstboom worden aangevraagd. Overleg daarom van tevoren even met uw buurt wie de kerstboom aanvraagt om dubbele aanvragen te voorkomen. Dit jaar is het budget van de kerstbomen beperkt. Als er meer aanvragen zijn dan het aantal beschikbare bomen, zullen de WOP-besturen bepalen welke aanvragen worden gehonoreerd. Voor meer informatie over de actievoorwaarden kunt u contact opnemen met mevrouw R. Karlsen, telefoonnummer 010-2848724.

Download het aanvraagformulier Kerstbomenactie 2004 hier, Kerstboomactie2004