Gemeente Capelle a/d IJssel

Nieuwsbrief: 09-09-2004 - Capelle Actueel

Vergadering WOP s-Gravenland 13 september 2004
Op maandag 13 september 2004 om 20.00 uur vergadert het Wijkoverlegplatform s-Gravenland. De vergadering wordt gehouden bij Intermezzo, Puccinistraat 86b.

Brede School Netwerken op CultuurMarkt
Belangstellenden kunnen bij de BSN-kraam terecht voor informatie over activiteiten in de wijken.

Capelle werkt aan
Vuurdans, Granida Erf en Kleine Inez Erf

Capels Compliment voor drijvende kracht achter Vuykpark Afgelopen zaterdag 4 september reikte wethouder Stadsontwikkeling Jan de Jong namens het college van burgemeester en wethouders een Capels Compliment uit aan het klein comité Vuykterrein in de persoon van de heer L. Keij.

Capelse culturele zaterdag op 11 september
Open monumentendag, Capelse kunstmarkt en CultuurMarkt

Haal een kerstboom in uw straat!
Dit jaar organiseert een aantal Wijkoverlegplatforms weer de bekende kerstbomenactie.

Koninklijke onderscheiding voor mevrouw J.J. Verwijs Op 2 september 2004 ontving mevrouw J.J. Verwijs uit handen van burgemeester J.J. van Doorne, namens Hare Majesteit de Koningin, de versierselen behorende bij de benoeming tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

Uit de collegevergadering van 31 augustus en 7 september 2004 Op dinsdag 31 augustus en 7 september 2004 heeft het college van burgemeester en wethouders onder andere de volgende besluiten genomen.

Sport of culturele activiteiten met korting voor kinderen Kinderen vinden het heerlijk om te ontdekken wat ze wel of niet kunnen. Korfballen, voetballen in verenigingsverband, samen met leeftijdsgenoten muziek maken, dansen en ga zo maar door.

Commissie voor de bezwaar- en beroepschriften
De commissie voor de bezwaar- en beroepschriften vergadert op woensdag
15 september 2004.

Bekendmaking 4 augustus 2004
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende bouwvergunningen en bestemmingsplannen in procedure zijn.

Bekendmaking 11 augustus 2004
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende bouwvergunningen, kapvergunningen, bestemmingsplannen, kermisvergunning en vergunning Schenkelbraderie in procedure zijn.

Bekendmaking 18 augustus 2004
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende bouwvergunningen, kapvergunningen, drank- en horecavergunning en evenementenvergunningen in procedure zijn.

Bekendmaking 25 augustus 2004
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende bestemmingsplannen, bouwvergunningen, kapvergunningen en aanvragen voor invalideparkeerplaatsen in procedure zijn.

Bekendmaking 1 september 2004
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende bouwvergunningen, kapvergunningen en een drank- en horecavergunning in procedure zijn.

Bekendmaking 8 september 2004
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende bouwaanvragen ter inzage liggen.

---

info@capelle-ijssel.nl