Gemeente Ambt Montfort


Vuurwerk, nood en hulpverlening

Met elkaar leven we in het tweede halfjaar van 2003. Over enkele maanden hopen we met elkaar weer oud en nieuw te vieren. En zoals we eigenlijk gewend zijn, zal er ook weer veel vuurwerk bij de jaarswisseling worden afgestoken.

Veel jonge en oudere mensen zullen de komende maanden vuurwerk gaan kopen of hebben het misschien al gekocht. Een ieder zal er ook wel plezier aan beleven om het allemaal af te steken. Als we echter het totale bedrag straks weer zullen horen, dat aan de totale hoeveelheid vuurwerk is uitgegeven, en we zetten daartegenover de enorme nood in de wereld, en zeker van de vervolgde christenen in zoveel landen, zouden we dan niet een klein bedrag voor de hulpverlening apart kunnen zetten?
Daarom roept de Stichting De Ondergrondse Kerk (SDOK) te Gorinchem iedereen, jong en oud, op, om een kleine gift te storten op bankrekeningnummer 38.52.87.445 t.n.v. Stichting De Ondergrondse Kerk te Gorinchem o.v.v. waar meest nodig.
De SDOK hoopt dan met deze financiën een extra actie te kunnen doen om de nood te kunnen lenigen. Van harte aanbevolen! Voor inlichtingen kunt u altijd bellen met de heer Kruithof, hoofd voorlichting en fondswerving van de SDOK, tel.: 0183561186 of
0651125621.