Ingezonden persbericht


MyCom brengt klanten per limousine naar nieuwe vestiging

Klanten uit Arnhem gratis vervoerd naar MyCom Nijmegen

Almere, 8 september 2004 De Nederlandse computerketen MyCom opent haar nieuwe vestiging in Nijmegen met een stunt. Klanten uit Arnhem, waar een MyCom vestiging werd gesloten omdat deze te klein bleek voor de MyCom formule, krijgen gatis vervoer - per limousine - naar de nieuwe winkel aan de Van der Brugghenstraat in Nijmegen. Deze winkel is een uitstekend alternatief voor klanten uit Arnhem.

De MyCom winkel aan het Gele Rijdersplein in Arnhem was met 60 vierkante meter te klein om klanten optimaal van dienst te kunnen zijn en MyCom heeft daarom gezocht naar een nieuwe locatie. In Arnhem bleek geen geschikte ruimte voorhanden en er werd gekozen voor Nijmegen waar een grote MyCom vestiging geopend wordt. De nieuwe winkel in Nijmegen biedt een zeer compleet assortiment en heeft parkeergelegenheid voor de deur.

MyCom zal vanaf 9 september, met de limousine, in ieder geval de komende twee weken een pendeldienst van Arnhem naar Nijmegen onderhouden. Bij gebleken succes is het mogelijk dat deze periode verlengd wordt. De duizenden klanten in Arnhem zijn schriftelijk op de hoogte gebracht van deze mogelijkheid en zij kunnen zich melden bij de voormalige MyCom vestiging, waar een werknemer van MyCom aanwezig is om een lijst bij te houden en de ritten in te plannen.



Ingezonden persbericht