Politie Zuid-Holland-Zuid

09/09 Extra bericht Hoeksche Waard

09-09-2004 - Persberichten district III

MAN BEKNELD
HEINENOORD Bij een bedrijfsongeval bij een fabriek aan de Sluisenweg is een 45-jarige man uit Rotterdam ernstig gewond geraakt. De man raakte door nog onbekende oorzaak met zijn benen bekneld in een machine. Hij is door de brandweer uit zijn benarde positie bevrijd en met beenletsel afgevoerd naar het Dijkzigt ziekenhuis in Rotterdam. De arbeidsinspectie stelt een onderzoek in.

MOTORRIJDER ERNSTIG GEWOND
HEINENOORD Donderdagmorgen 9 september is een 35jarige motorrijder uit Heinenoord ernstig gewond geraakt bij een ongeval op het Oosteinde. De motorrijder reed frontaal op een auto, bestuurd door een 49-jarige man uit Westmaas nadat de laatste een aantal fietser inhaalde. Hierbij zag hij de motorrijder kennelijk over het hoofd. Het slachtoffer is met een spoedtransport overgebracht naar het Dijkzigt ziekenhuis in Rotterdam. Over de aard van zijn verwondingen is niets bekend.
AANVULLING: De politie is dringend op zoek naar getuigen van dit ongeval, met name naar de jeugdige fietsers die door de automobilist ingehaald werden. Mogelijk zijn zij zo geschrokken van het ongeval dat zij direct na het ongeluk doorgefietst zijn. De politie wil graag in contact komen met hen om zo duidelijkheid te krijgen over de exacte toedracht van het ongeluk. Getuigen kunnen contact opnemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief).