1e persbericht van donderdag 9 september 2004

Eindhoven 09-09-2004 - Berichten uit de regio

Eindhoven: Fietsendief aangehouden

Op de Vestdijk is donderdag om 5.30 uur een 35-jarige man zonder vaste woonplaats aangehouden. De man werd betrapt toen hij bezig was het slot van een fiets open te breken. Hij is ingesloten.

Eindhoven: Drugsverkoper opgepakt

Op het 18 Septemberplein is donderdag om 10.15 uur een 19-jarige Veldhovenaar aangehouden. Politiemensen zagen dat de man drugs verkocht aan een andere man. Bij zijn aanhouding bleek dat hij acht bolletjes heroïne of cocaïne bij zich had. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.

Helmond: Aanhouding na bedreiging

Een 34-jarige man uit Helmond is woensdagmiddag rond 16.45 uur aangehouden omdat hij zijn ex-vriendin geregeld met de dood zou hebben bedreigd. Nadat dat ook woensdagmiddag weer was gebeurd, is de man door de gewaarschuwde politie aangehouden bij de woning van de 28-jarige vrouw in Helmond-West. Hij is in verzekering gesteld voor verder onderzoek.

Bladel: Dieseldief gearresteerd

Een man van 54 jaar uit Antwerpen is donderdagochtend rond 1.00 uur aangehouden op parkeerplaats Het Goor langs de snelweg A67 bij Bladel. De man wordt ervan verdacht dat hij diesel uit een aantal daar geparkeerd staande vrachtwagens heeft gestolen. In de kofferbak van de auto van de man stond een aantal jerrycans vol diesel. Hij is aangehouden en voor onderzoek in verzekering gesteld.

Aarle-Rixtel: Auto weg na woninginbraak

Bij een inbraak in een woning aan de Donkersstraat zijn in de nacht van woensdag op donderdag een geldbedrag van 30 euro en autosleutels weggehaald. De voordeur van het huis is geopend via de brievenbus. Met de weggenomen sleutels is een rode Volkswagen Golf 3 GTI (PP-FP-22) weggehaald die op de oprit bij de woning stond geparkeerd.

Mierlo: Sigaretten gestolen bij inbraak

Bij een inbraak in een benzinestation aan de Geldropseweg is donderdag rond 4.15 uur een nog onbekende hoeveelheid sigaretten weggenomen. Er is een deur opengebroken.

Valkenswaard: Sieraden gestolen

Woensdag tussen 8.30 en 18.10 uur is ingebroken in een woning aan de Keersopperweg. De voordeur is opengebroken en uit de woning zijn gouden sieraden (twee halskettingen en zes armbanden) gestolen.