Politie Hollands Midden

Postbus 4240 ( Hollands Midden 2350 CE Leiderdorp ( Bureau Communicatie Telefoon 071-5459800 Fax 071-5459326


Datum: 9 september 2004

(

Leiden / Oegstgeest - Medicijnen verloren
De politie maakt bekend dat woensdagmiddag 8 september medicijnen zijn verloren. De medicijnen zitten in licht blauwe plastic medicijnendoos van ongeveer 10 x 15 centimeter. Het gaat om 15 morfine tabletten, 5 slaappillen en een aantal anti depressivo pillen. Bij onoordeelkundig en/of onjuist gebruik, zeker in handen van kinderen, kunnen de medicijnen gevaarlijk zijn voor de volksgezondheid. De man uit Leiden die melding deed van het verlies denkt dat de medicijnen verloren zijn tussen het terrein van de Rijngeestgroep aan de Endegeesterstraatweg en de Vrouwenweg. Vanmorgen werd het verlies ontdekt en schakelde hij de politie in. Bij het vinden van de medicijnen kunnen deze worden afgeleverd bij het politiebureau in Leiden. Ook kan men via 0900-8844 het vinden van de medicijnen melden.

Voorschoten - Aanrijding
Een vrouw uit Voorschoten waarvan de leeftijd op dit moment nog niet bekend is, is op donderdag 9 september rond 08.35 uur met hoofdletsel overgebracht naar het LUMC. De vrouw werd op de T-kruising Richard Wagnerlaan met de Johan Wagenaarlaan op haar fiets aangereden door een 41-jarige automobilist uit Voorschoten. De automobiliste reed achter de vrouw toen deze plotseling zonder dit aan te geven of om te kijken linksafsloeg. Een aanrijding met de vrouw was niet meer te voorkomen. De politie is op dit moment niet bekend met de toestand van het slachtoffer.

Leiderdorp - Gestolen auto in de brand gestoken
Vermoedelijk twee mannen staken op donderdag 9 september op een wandelpad langs de Dwarswatering nabij sportpark de Bloemerd een op 8 september in Almere gestolen Citroën Picasso in de brand. Getuigen zagen dat de twee de auto op het wandelpad parkeerden en wegliepen. Direct daarna stond de auto volledig in de brand. De brandweer bluste het vuur. De politie stelt een nader onderzoek in.

-------------------------------------------- einde berichten -------------------------------------------------
---



Bureau Communicatie Telefoon 071 - 5459800 Fax 071 - 5459326 ---- --