2e persbericht van vrijdag 9 september 2004

Eindhoven 09-09-2004 - Berichten uit de regio

Eindhoven: Brand door kortsluiting

Woensdagavond rond 19.10 uur is brand uitgebroken in een opslagplaats bij een growshop aan de Leenderweg. Uit onderzoek is gebleken dat de brand is ontstaan door kortsluiting bij een meterkast door een technische storing. In de opslagplaats lagen onder meer materialen die onder meer kunnen worden gebruikt bij de inrichting van een hennepkwekerij. Er was in de ruimte dus geen hennepkwekerij aanwezig. De brandweer had het vuur na een half uur onder controle.

Mierlo: Geluidsinstallatie weggehaald

Bij een inbraak in een woning aan de Boslaan is een geluidsinstallatie weggehaald. Dat gebeurde donderdag tussen 9.00 en 10.15 uur. De voordeur van de woning is opengebroken.

Veldhoven: Snelheidscontrole

Op de Sondervick is donderdag tussen 9.15 en 11.30 uur een snelheidscontrole gehouden. Van de 836 gecontroleerde voertuigen reden er 93 harder dan de toegestane 50 km/u. De hoogst gemeten snelheid was 79 km/u.

Veldhoven: Inbraak in berging

Uit een berging van een woning aan de Wal zijn onder meer een buitenboordmotor van een boot, enkele autovelgen en twee helmen weggehaald. Dat gebeurde tussen afgelopen zaterdag en afgelopen nacht. Het slot van de berging was vernield.