Praktijkonderzoek Veehouderij

Het nieuwe Handboek Pluimveehouderij is uit!

Eerste exemplaren verkrijgbaar op Open Dagen Het Spelderholt

Het geheel vernieuwde Handboek Pluimveehouderij verschijnt op 9 september 2004. Op de Open dagen van Het Spelderholt van 10 en 11 september 2004 is het handboek tegen gereduceerd tarief verkrijgbaar. Het vorige Handboek Pluimveehouderij is tien jaar geleden uitgebracht. Gelet op alle veranderingen en de dynamiek in de sector was de inhoud inmiddels sterk verouderd. In de vernieuwde uitgave is de meest recente en nieuwe kennis uit de pluimveehouderij opgenomen.

Het Handboek Pluimveehouderij wordt uitgegeven door Praktijkonderzoek van de Animal Sciences Group van Wageningen UR. Gedurende de Open dagen op Het Spelderholt van 10 en 11 september 2004 is het handboek tegen gereduceerd tarief verkrijgbaar. Bezoekers krijgen EUR 5,- korting en betalen geen EUR 45,- maar EUR 40,- per exemplaar. Het Handboek is hier te bestellen, maar u kunt ook bellen naar: (0320) 293 242.

Het Handboek Pluimveehouderij geeft een beknopt en overzichtelijk beeld over alle vakgebieden die op het pluimveebedrijf spelen: economie, huisvesting, milieu, voeding, welzijn, gezondheid, arbeid enz. Het handboek geeft een volledig antwoord op de meest voorkomende vragen in de reguliere pluimveehouderij van leghennen, vleeskuikens en vermeerdering. Ook verwijst het handboek naar relevante websites, themaboeken en instanties. Het nieuwe handboek biedt als naslagwerk weer een actueel totaal overzicht aan kennis uit de pluimveehouderij.


---

© Praktijkonderzoek - Animal Sciences Group - Wageningen UR. Laatst bijgewerkt: 31-08-2004 09:06.
Mail vragen en opmerkingen over de Praktijkonderzoek Website naar: webmaster.po.asg@wur.nl