Politie Zeeland


W-8893-2004 Man aangehouden na poging diefstal fiets

Gisteravond rond 21.49 uur is een handgemeen ontstaan nabij het NS station aan de Kanaalweg in Middelburg.
Een echtpaar, afkomstig uit Middelburg, wilde hun fietsen pakken die bij het station stonden. De vrouw, 57 jaar, zag dat er een voor haar onbekende man aan haar fiets zat te rommelen. Zij heeft de man hierop aangesproken en deze begon meteen op een dreigende manier duidelijk te maken dat hij haar fiets open moest maken voor hem en spuugde de vrouw in het gezicht. Toen haar man (49 jaar) bij de woordenwisseling kwam staan sloeg hij deze een paar maal in het gezicht. De fietsendief, een 21-jarige Middelburger, is door de politie aangehouden en wordt verhoord.


W-8894-2004 Ruit ingegooid Oost Souburg

In de Hunzestraat in Oost Souburg is gisteravond rond 23.24 uur een ruit van een woning ingegooid.
Het betreft hier een ruit aan de voorzijde van de woning. Rond het tijdstip van de vernieling heeft een getuige een man langs de woning zien lopen die zijn hond aan het uitlaten was. Mogelijk heeft deze man iets gezien wat met de vernieling te maken heeft. De politie is op zoek naar hem en andere getuigen van dit voorval. Zij kunnen zich melden bij de politie in Vlissingen of via telefoonnummer 0900-8844.


W-8895-2004 Onder invloed

Omstreeks 00.12 uur vannacht is een 41-jarige man uit de gemeente Middelburg betrapt tijdens het rijden onder invloed.
De man reed in zijn auto over de President Rooseveltlaan in Vlissingen en werd gecontroleerd door de politie. Hij moest een blaastest ondergaan en hieruit bleek dat hij bijna twee maal zoveel had gedronken als is toegestaan. De man kreeg een rijverbod van een uur en een bekeuring.


Z-8896-2004 Onder invloed

Omstreeks 00.42 uur is in Retranchement, op de Kanaalweg, een 36-jarige automobilist uit Roosendaal betrapt die te diep in het glaasje had gekeken.
De man werd gecontroleerd door de politie en moest een blaastest ondergaan. Hieruit bleek dat de man teveel had gedronken. Hij kreeg een rijverbod van een uur en een bekeuring.


O-8897-2004 Onder invloed

In Kamperland, op de N57, is omstreeks 02.47 uur een 52-jarige automobilist uit de gemeente Borsele betrapt op het rijden onder invloed.
De man werd gecontroleerd door de politie en moest een blaastest ondergaan. Hieruit bleek dat de man teveel had gedronken. Hij kreeg een rijverbod van een uur en een bekeuring.

O-8898-2004 Verkeersongeval materiele schade
In Kamperland, op de OostWestweg heeft gistermiddag rond 17.15 uur een eenzijdig ongeval plaatsgevonden.
Een 56-jarige Schiedamse reed over voornoemde weg en raakte door onbekende oorzaak van de weg. Zij reed met haar auto in de sloot. De auto is total loss verklaard. Persoonlijk letsel deed zich niet voor.