Ingezonden persbericht


Persbericht

CWI BESTEEDT SALARISVERWERKING UIT AAN LOGICACMG

Amstelveen, 9 september 2004

LogicaCMG en Centrum Werk en Inkomen (CWI) hebben een contract getekend waarmee CWI de salarisverwerking van haar 5000 medewerkers bij LogicaCMG onderbrengt. LogicaCMG verzorgt tevens de integratie van de salarisverwerking met het HRM-systeem van CWI. Het contract heeft een looptijd van vijf jaar.

Het stopzetten van het IPA salarissysteem was voor CWI aanleiding om via een Europese aanbesteding op zoek te gaan naar een nieuwe oplossing. Daarbij waren continuïteit en integratiemogelijkheden met het huidige personeelsmanagement systeem de belangrijkste selectiecriteria. Het feit dat LogicaCMG naast een kwalitatief goede salarisdienstverlening veel ervaring heeft met de integratie met HRM-systemen was voor CWI doorslaggevend. Daarbij kon LogicaCMG een uitstekende kwaliteit/prijs verhouding bieden waardoor de keuze verder werd vergemakkelijkt.

Ron Roozeboom, Directeur LogicaCMG HRM & Payroll Solutions: Doordat de dienstverlening van LogicaCMG veel verder gaat dan alleen salarisverwerking, konden we het CWI ook een gedegen plan van aanpak voor de implementatie voorleggen. Het contract met CWI betekent voor ons een verdere uitbouw van onze positie binnen de publieke sector .

LogicaCMG HRM & Payroll Solutions is met 35 jaar ervaring voor veel klanten een strategische partner. Zij ontwikkelt en ondersteunt complete personeelsinformatie- en salarissystemen en is specialist op het gebied van relevante wet- en regelgeving. Het producten- en dienstenpalet omvat systemen in eigen beheer, uitbesteding (in-service) en totale outsourcing van een HR- en/of salarisadministratie.


1


2