Gemeente Hulst


Persbericht - 09.09.2004

Rondweg Terhole krijgt vorm

De contouren van de rondweg Terhole zijn inmiddels duidelijk zichtbaar. Een deel van het asfalt is reeds aangebracht en de nieuwe bermsloot is ontgraven. Sinds vorige week wordt het verkeer, ter plaatse van de nieuw aan te leggen rotonde ten noorden van Terhole, over een tijdelijke rijbaan omgeleid. Dit wordt gedaan om de nieuwe rotonde op een constructief goede en veilige manier aan te leggen. Deze nieuwe rotonde wordt naar verwachting eind september 2004 vrijgegeven voor het verkeer.

Vanaf eind september 2004 gaat het doorgaand verkeer ten zuiden van Terhole daadwerkelijk veel hinder ondervinden van de werkzaamheden. Gedurende enkele weken is dan tijdelijk maar 1 rijstrook beschikbaar. Middels verkeerslichten wordt het verkeer dan geleid. Dit is noodzakelijk in verband met het omleggen van kabels en leidingen en het slopen van 3 woningen.

Medio oktober wordt in fases de nieuwe aansluiting op de rondweg en de aansluiting van de parallelweg en fietspad gerealiseerd. Naar verwachting wordt het werk voor de Kerst 2004 opgeleverd.
---

Gemeente Hulst
Team Communicatie
Cindy van Driessche.
Tel : 0114-389137
Email: cde@gemeentehulst.nl