Ingezonden persbericht

Muziekcafe DE TROUBADOUR

H a r d e n b e r g

PERSBERICHT WK37

Met zangeres Saskia van Orly
"VAN ORLY" VRIJDAG IN HARDENBERG

Hardenberg-, Wie van grote souldiva's, Shelby Lynne, Janis Joplin, Aretha Franklin, Ann Peebles, Al Green en/of Bonnie Raitt houdt kan dicht bij huis blijven om hetzelfde te beluisteren, want Nederland heeft Saskia van Orly. We kennen haar misschien van optredens in Raymann is Laat (NPS), Barend & Van Dorp (RTL) of Evers Staat Op (Radio 538) maar op vrijdag 10 september staat ze om 23.00 uur eindelijk met haar band in Muziekcafe De Troubadour in het Overijsselse Hardenberg. Perfecte band in een perfecte ambiance.

De voormalige zangeres van 'Tambourine' klinkt on stage én op haar album even soulvol, rockend en funky. Elk nummer klinkt strak en staat als een huis met het krachtige stemgeluid van Saskia als stevig fundament. On-Nederlands goed. Na haar Tambourine-periode ging ze naar het buitenland en was ze jarenlang zangeres in ruste. Ze kwam vorig jaar op haar 45e met haar debuutalbum: Somebody Hold Me, en werd overladen met loftuitingen. Een soulzangeres was herboren en dat terwijl ze jarenlang op zoek was naar de ware zin van het leven. "Hier sta ik, dit ben ik." Het zijn historische woorden van Saskia van Orly over haar laatste album. De band "Van Orly" is pure soul met hoorbare bluesinvloeden.

Op vrijdag 10 september staat "Van Orly" als zevenkoppige band -met Saskia van Orly in de spotlights- in één van Nederlandse mooiste muziekcafe's, met Middeleeuwse inrichting, De Troubadour in Hardenberg. De zaal is open vanaf 21.00 uur. Perfecte band in een perfecte ambiance, maar dat zeiden we al. Meer info op www.poppodium.nl.



Ingezonden persbericht