ALPHACOMM GROUP BV


Alphacomm Transaction Services B.V. lanceert breedbandplus.nl

Rotterdam, 10 september 2004, Alphacomm Transaction Services, leverancier van telecom producten en diensten aan de (groot)zakelijke markt in Nederland, lanceert breedbandplus.nl. Via deze webshop biedt Alphacomm Transaction Services bezoekers de mogelijkheid om op een snelle en eenvoudige manier een groot aantal breedbandabonnementen van verschillende providers te vergelijken. Vanaf vandaag kunnen de bezoekers van breedbandplus.nl direct het voor hen meest geschikte breedbandabonnement aanschaffen.

Het aanbieden van breedbandabonnementen is voor Alphacomm Transaction Services niet onbekend. Al verschillende jaren biedt Alphacomm Transaction Services deze producten succesvol aan via de online telecomshop telecomadvies.nl.

Het opzetten van weer een nieuwe gespecialiseerde webshop, naast telecomadvies.nl past bij de ingeslagen strategie van Alphacomm Transaction Services. We streven ernaar het meest complete assortiment breedbandabonnementen te bieden. Dat lukt beter wanneer dit assortiment binnen een aparte shop ondergebracht wordt. Breedbandplus.nl moet zo eenvoudig mogelijk te gebruiken zijn, de bezoeker moet in één oogopslag kunnen zien, welk abonnement het beste bij hem of haar past en moet hierbij verder niet bestookt worden met op dat moment onnodige of misschien wel onjuiste informatie. Daarom is de nieuwe website uitgerust met een postcode check waarmee de bezoeker na kan gaan of het gekozen abonnement wel beschikbaar is op zijn of haar adres. Heeft de klant een keuze gemaakt dan kan deze via de site worden ingevoerd, waarna de aanvraag door Alphacomm Transaction Services automatisch verwerkt wordt. De site biedt daarnaast 24 uur per dag inzicht in de status van de aanvraag, aldus commercieel directeur August de Vocht.

Om zich te onderscheiden van hun concurrenten heeft breedbandplus een uniek onderdeel aan de site toegevoegd. Het aanbieden van een compleet assortiment aan hardware geeft klanten de plus aan breedbandplus.nl. Via deze optie kan de bezoeker een keuze maken uit verschillende modems, routers, Wireless PCMCIA kaarten en overige aanverwanten producten. Met dit punt onderscheid breedbandplus.nl zich van de rest, vertelt August de Vocht.

Uit ervaring weet Alphacomm Transaction Services dat het product aanslaat bij de online koper en verwacht door het complete en heldere assortiment met breedbandplus.nl snel een toonaangevende shop te worden.
Alphacomm Transaction Services biedt naast deze service ook mogelijkheden aan partners op het gebied van mobiele- en vaste telefonie en werkt onder andere samen met BelCompany, RTL, Transport Logistiek Nederland en het Centraal Inkoop Bureau Nederlandse Gemeenten.


- Einde Bericht-