Ingezonden persbericht


Ter gelegenheid van het 65-jarig bestaan van de K.F. Hein Stichting op 11 april 2003 hebben wij enige tijd geleden twee historici opdracht gegeven de geschiedenis van de Stichting te beschrijven. Het verhaal vormt samen met een keur aan afbeeldingen een boek dat laat zien hoe onze Stichting zich in 65 jaar heeft ontwikkeld.

Ter gelegenheid van het verschijnen van het boek organiseren wij een feestelijke bijeenkomst op vrijdag 10 september om 17:00 uur. Het doet ons een groot genoegen dat wij dan het eerste exemplaar van het boek aan de burgemeester van Utrecht, Mr A.H. Brouwer-Korf, mogen overhandigen. Wij nodigen u van harte uit hierbij aanwezig te zijn. Na het officiële gedeelte van de bijeenkomst heffen wij graag met u het glas op 65 jaar K.F. Hein Stichting.

De locatie die wij hebben gekozen heeft net als wij een Duitse geschiedenis. Dat is namelijk de Pieterskerk aan het Pieterskerkhof te Utrecht. U zult daar 10 september nog meer over horen. Uiteraard zult u als genodigde ook een exemplaar van het boek ontvangen. Wij maken tevens van de gelegenheid gebruik u aan het einde van de bijeenkomst, om ongeveer 19.00 uur, ons geheel vernieuwde jaarbericht 2003 te overhandigen.

K.F. Hein Stichting
Maliesingel 28
3581 BH Utrecht
(030) 2322114
hein@kfhein.nl
www.kfhein.nl