Nighttown Rotterdam

NIGHTTOWN presenteert ROCK INFUUS (T)
(C) = Café (T) = Theater (B) = Basement (G) = Grote zaal

Nighttown houdt de gitaarmuziek altijd hoog in het vaandel. Vanaf september worden alle bandavonden (lees: punkrockexplosies) gepresenteerd onder de nieuwe naam Rock Infuus. Zorg dat je je wekelijkse dosis krijgt!

10.8 Bands Voor Nop
Om het nieuwe seizoen in te wijden start Rock Infuus op 10 september met een band- estafette. Acht bands laten in een kwartier tijd zien wat ze waard zijn en geven daarna de microfoon door. Voor nop kijk je dus zomaar naar Low Point Drains en upcoming heroes als The Freckles. De Rockdokters draaien de hele avond classics. Verder racen onder andere Facewreck, M.P.C., The Fumblers en Powerslib naar de eindstreep. Waarschijnlijk bestaat die uit bier?!

17.09 The Riplets + HoTT + Stardumb DJ Team
The Riplets is een all-girl punkrockband uit Rotterdam en bestaat al sinds 1998. De bandleden zijn Janneke (bass guitar en lead vocals), Valesca (drums en backing vocals), Allison (guitar en backing vocals) and Alice (organ en tambourine). The Riplets lassen van oktober 2004 tot mei 2005 een pauze in na twee drukke jaren. Behalve het maken van twee albums, speelden The Riplets meer dan 150 shows. Nu Janneke Riplet en haar vriend in januari 2005 een kind verwachten, moeten de meiden even gas terug nemen. In de maand september doen The Riplets nog een 'afscheidstour'. De girls bestormen dan onder andere het podium van Nighttown. In het voorprogramma zijn de curieuze pruiken van glamrock-formatie HoTT te bewonderen. De punkofielen van het Stardumb DJ Team verzorgen de gratis afterparty in het Nighttown Café vanaf 23.00 uur.

VR 10.09 8 Bands Voor Nop
Zaal open 19.00 uur
Gratis entree

VR 17.09 The Riplets + HoTT + Stardumb DJ Team
Zaal open 20.00 uur
EUR 5,-

www.nighttown.nl / www.riplets.com


---
Vragen of opmerkingen? Meer informatie of fotomateriaal? Neem contact op met Ron Oudshoorn. T: 010-436 12 10 of E: ron@nighttown.nl

---- --