Ingezonden persbericht


Persuitnodiging

Uitnodiging voor Cisco Persontbijt

Cisco Systems op de International Broadcasting Convention (IBC 2004): 8.45-10.00 uur, vrijdag 10 september, Zaal T, RAI Congrescentrum, Amsterdam

Amsterdam, 2 september 2004

Tijdens de 'ontbijt'-persconferentie op de IBC 2004 gaat Cisco Systems in op de stand van zaken rondom netwerkconvergentie voor omroepinstellingen, content producers en internet service providers. Maggie Morrison, algemeen directeur, Cisco Systems Nederland verzorgt de introductie en François Paulus, general manager, Network and Support Division van neuf telecom geeft een presentatie van de klantzijde waarin de nadruk ligt op nieuwe breedbanddiensten.

Agenda:

* Introductie

* Maggie Morrison, algemeen directeur, Cisco Systems Nederland
* The reality of network convergence for service providers
* Paolo Campoli, Director of Solutions Marketing, Cisco Systems EMEA
* Paola Campoli laat zien hoe Cisco - met behulp van IP en Gigabit Ethernet netwerktechnologie - omgaat met de uitdagingen van het migreren tot geconvergeerde platforums. Deze platforums ondersteunen het 'on demand'-model van contributie, distributie en oplevering van video vanuit de studio naar de productie unit en uiteindelijk naar de consument.
* Points of Convergence - cost-effective strategies for evolving to a digital production and distribution environment
* Neville Wheeler, Senior Manager, Media & Entertainment, Cisco Systems
* Neville Wheeler licht toe hoe Cisco samenwerkt met leidende partijen uit de media-industrie om een naadloze integratie met Cisco technologieën te realiseren.
* Succeeding in the delivery of triple-play services
* François Paulus, General Manager, Network and Support Division, neuf telecom
* Aankondigingen over recente successen aan klantzijde van Cisco, o.a.:
* Een broadcastklant over de oplossing voor het versnellen van de verandering naar complete digitale media productie.
* Een telecom service provider over hoe zij marktpenetratie realiseren door middel van TV via DSL en Video On Demand services.

Cisco-woordvoerders zijn beschikbaar voor één-op-één gesprekken op de Cisco-stand (Hal 1, Stand #471). Wilt u ons laten weten of u aanwezig bent bij het persontbijt of een interview wilt aanvragen? U kunt eenvoudig een 'reply' sturen op deze uitnodiging. U kunt ook de Cisco Press Desk bellen: 070 - 416 16 59. Meer informatie over IBC kunt u hier vinden.

Over Cisco Systems
Cisco Systems, Inc. (NASDAQ: CSCO), wereldwijd leider op het gebied van netwerkoplossingen voor internet, viert dit jaar dat het bedrijf zich al 20 jaar inzet voor technologische innovatie, een leidende positie in de bedrijfstak heeft en maatschappelijke verantwoordelijkheid hoog op de agenda heeft staan. Cisco Systems International BV, eigendom van Cisco Systems Inc., is de leverancier voor Cisco apparatuur in Europa. Meer informatie is beschikbaar via cisco.nl en het internationale laatste nieuws vindt u in de Cisco Newsroom.

Cisco, Cisco IOS, Cisco Systems en het Cisco Systems logo zijn geregistreerde handelsmerken van Cisco Systems Inc. en/of haar werkmaatschappijen in de Verenigde Staten en andere landen. Alle andere handelsmerken beschreven in dit document zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onderstaande personen.

Karin van Geelen
Cisco Systems
PR Manager
tel: 020-357 34 12
kgeelen@cisco.com
http://www.cisco.nl

Cisco Persdesk
Winkelman en Van Hessen
tel: 070-416 16 59
ciscosystems@winkelmanenvanhessen.nl