Gemeente Amsterdam

Picknicken in het Westerpark
7 september 2004 - Amsterdam ontmoet

In het Westerpark vindt vrijdag 10 september een bijzondere ontmoeting plaats tussen Amsterdammers met en zonder psychiatrische achtergrond. Met goed gevulde picknickmanden, die speciaal voor deze dag zijn samengesteld en aangeboden door de HEMA, kan men genieten van een heerlijke middag in het net gerenoveerde Westerpark.

Het is een van de vele evenementen in het kader van 'Amsterdammers Ontmoeten Elkaar', het project dat de integratie van gehandicapten wil bevorderen.

Van 12:00 tot 15:00 uur is er tijd en ruimte om elkaar te leren kennen onder het genot van een hapje en een drankje. Ook is er volop mogelijkheid voor activiteiten zoals jeu des boules, badminton, of het gooien van een frisbee. Naast het hebben van een leuke, ontspannen dag staat vooral de ontmoeting centraal. Mensen met een psychiatrische achtergrond worden immers maar al te vaak verkeerd beoordeeld. Bij regen of slecht weer zal de ontmoeting plaatsvinden op een rondvaartboot van Canal Company, die voor ons klaar ligt tussen het Leidseplein en het Marriot hotel.

Ze zoeken nog enthousiaste Amsterdammers die ook graag andere Amsterdammers Ontmoeten. Men kan zich aanmelden aan via 020-463 2005 of carla@robingood.nl

Over Amsterdammers Ontmoeten Elkaar

Het project Amsterdammers Ontmoeten Elkaar bestaat uit allerlei kleine en grotere evenementen en wordt op initiatief van de gemeente Amsterdam georganiseerd door Robin Good. Robin Good specialiseert zich in evenementen voor het goede doel. Kijk voor meer informatie op www.robingood.nl. Wil je jezelf als vrijwilliger aanmelden om een dagje mee te helpen? Ga dan naar www.amsterdamontmoet.nl of bel 020 - 46 32 005.

© Gemeente Amsterdam