Nighttown Rotterdam Sessions in Nighttown

vr 10.09 + vr 17.09 SESSIONS (B)
(C) = Café (T) = Theater (B) = Basement (G) = Grote zaal

Na een zomer vol met festivals is het weer tijd om terug te keren naar de intimiteit van de kleinere kwaliteitsfeestjes. De wekelijkse techno-avond van Nighttown boomt komende vrijdag weer in een opgefriste Basement. Verwacht daarom naast beats uit de speakers ook funky visuals om je heen. Als je op de FFWD Dance Parade bent geweest of op de bomvolle Sessions FFWD Afterparty, weet je dat de straffe tech-house en Sessions-sfeer garant staan voor een leuke avond!

VR 10.09 Love2Party Sessions
Een nieuw seizoen Sessions wordt door Love2party ingeluid met de held van Rotterdam, Benny Rodrigues. Naast Benny is ook Dame achter de draaitafels te vinden. Deze Haagse schone draaide op het L2P-feestje van 12 december ook samen met Benny en zij zetten samen zo'n leuke avond neer dat we ze allebei teruggevraagd hebben. Dame zal deze keer de avond openen in haar eigen deep groovy stijl. Resident Sandeep is natuurlijk ook aanwezig en zal de avond in stijl afsluiten.

VR 17.09 Strictly Techno Sessions met Billy Nasty
In een vernieuwde Basement nemen deze keer niet de minsten plaats achter de draaitafels. Niemand minder dan Billy Nasty is uitgenodigd om zijn kunsten te vertonen. Deze getalenteerde muziekwizard heeft al heel wat jaartjes achter de decks erop zitten en zal dan ook het beste uit de kast trekken om een onvergetelijke set neer te zetten. Met labels als Tortured Records en Electrix achter zijn naam staat hij al een jaartje of tien in de absolute top van de techno-helden die deze aardkloot rijk is. Verwacht verder vette funk en pompende grooves van Metroline. Van dit producers-duo treedt de bij Triple Vision werkende plaatjesdraaier vanavond op. Uiteraard ontbreken de residents van Strictly niet op deze avond. Perry is na zijn pompende set op Lowlands er weer helemaal klaar voor en de tegenwoordig in Kiev wonende Michel komt speciaal deze editie overvliegen om gezamenlijk met hem de laatste uurtjes te spinnen. De vaste bezoekers van ST weten wat dit betekent: alles los!!! Het visuele gedeelte komt deze keer van Semtech. Zij staan bekend om hun enigzins aparte benadering van visuals.

VR 10.09 Love2Party Sessions met Benny Rodrigues, Dame en Sandeep Zaal open: 24.00 uur
EUR 7,-

VR 17.09 Stricty Techno Sessions met Billy Nasty, Metroline, Perry vs. Michel, Semtech Zaal open 23.00 uur
EUR 7,-

www.nighttown.nl / www.love2party.nl


---
Vragen of opmerkingen? Meer informatie of fotomateriaal? Neem contact op met Ron Oudshoorn. T: 010-436 12 10 of E: ron@nighttown.nl


---- --