Gemeente Kampen

Persbericht

Kampen, 8 september 2004

Meer Bewegen voor Ouderen met een verstandelijke beperking

Als onderdeel van het project Breedtesport Kampen gaat op vrijdag 10 september a.s. het project "Meer Bewegen voor Ouderen met een verstandelijke beperking van start". Iedere vrijdag tussen 14.00-14.45 uur krijgen ouderen met een verstandelijk beperking de kans kennis te maken met bewegen.

Het is een gevarieerd bewegingsaanbod met diverse materialen en muziek, waarbij plezier en contact met elkaar van groot belang zijn. Binnen de lessen wordt gestreefd naar verbetering van de beweeglijkheid, vaardigheden en coördinatie. Na afloop wordt er gezellig koffie gedronken. De beweeglessen worden gegeven door Francine Verschoor in Huize Groenendael, Groenendael 229 in IJsselmuiden.

Voor de uitvoering van het project wordt samengewerkt met de Sportraad Kampen, de Stichting Aangepast Sporten Kampen e.o., Huize Groenendael, Stichting Welzijn Senioren Kampen en de Gemeente Kampen.

Belangstellenden vanaf 45 jaar die wat meer over deze beweeglessen willen weten, kunnen contact opnemen met Jacqueline Seinen, Gemeente Kampen, telefoonnummer 038 339 29 84.