Ingezonden persbericht


Het Goethe-Institut maakt U attent op het 20-jarig jubileum van Forced Entertainment

Het Britse kunstenaarscollectief Forced Entertainment viert tijdens de Internationale Keuze zijn 20-jarig jubileum met de Rotterdamse Schouwburg. Behalve de nieuwe voorstelling Bloody Mess (in coproductie met Productiehuis Rotterdam) is ook de overzichtstentoonstelling Years 0-20 van 10 tot 30 september te zien in het Goethe-Institut Rotterdam. Tekstschrijver en artistiek leider Tim Etchells en fotograaf Hugo Glendinning documenteren hierin twintig jaar Forced Entertainment als een speels en provocatief essay in woord en beeld. Tot slot is er ook het jubileumboek Not Even a Game Anymore, een bonte verzameling essays, analyses, persoonlijke bijdragen en beeldmateriaal, dat eveneens in coproductie met het Productiehuis Rotterdam/Rotterdamse Schouwburg tot stand is gekomen.

Het Duits- en Engelstalige boek "Not even a game anymore" is voor ¤ 20,- verkrijgbaar bij de kassa en de informatiebalie van de Rotterdamse Schouwburg en in het Goethe-Institut.

Openingstijden Goethe-Institut:

Dinsdag tot donderdag 14.00 - 19.00
Vrijdag 12.00 - 17.00
Toegang gratis

Extra openingstijden vóór de voorstelling Bloody Mess van Forced Entertainment:

Vrijdag 17 september 12.00 - 20.00 uur
Zaterdag 18 september 16.00 - 20.00 uur

Kaarten voor Bloody Mess zijn verkrijgbaar bij de reserveringslijn van de Rotterdamse Schouwburg 010 - 411 8110 of via de website www.deinternationalekeuze.nl