Provincie Friesland

Geachte perscontacten,

Hierbij ontvangt u een persuitnodiging.

PERSUITNODIGING OPENING KANTOOR CENTRALE AS

De Centrale As en het Verkeersveiligheidsproject werken samen aan verbetering Noordoost Fryslân.

Officiële opening pand door gedeputeerde T. Baas en voorzitter H. Biemold.

Op vrijdag 10 september om 9.00 uur a.s. vindt de officiële opening plaats van het projectbureau De Centrale As aan de Florynwei 3c in Burgum. Hier is ook het Verkeersveiligheidsproject Noordoost Fryslân gehuisvest dat haar kantoor officieel in gebruik neemt. De opening zal worden verricht door gedeputeerde T. Baas van de provincie Fryslân en de heer H. Biemold, voorzitter van 3VO district Friesland. Hiermee wordt vorm gegeven aan een bijzondere samenwerking tussen een van de grootse infrastructurele projecten in onze provincie en een project dat meer verkeersveiligheid in Noordoost Fryslân beoogt.

Naast toespraken en officiële openingshandelingen kunnen alle genodigden kennis nemen van de visie, plannen en werkwijze van projectbureau De Centrale As. Het verkeersveiligheidsproject Noordoost Fryslân heeft deze gelegenheid aangegrepen voor het organiseren van een Rijvaardigheidsdag. Onder de aangemelde kandidaten bevinden zich ook diverse wethouders en raadsleden van de betrokken gemeenten.

Het officiële programma duurt van 8.45 - 9.45 uur. De deuren van De Centrale As en het Verkeersveiligheidproject Noordoost Fryslân staan tot ca. 17.00 uur open. De Rijvaardigheidsdag, waarvoor geen aanmeldingen meer mogelijk zijn, is opgesplitst in twee delen: van 10 - 13 uur en van 14 - 17 uur.

Met vriendelijke groet,

Rixt Ritskes
Team Communicatie
Provincie Fryslân