TROS

Afdeling Communicatie TROS, AVRO, BNN
Hilversum, 09-09-2004

Televisie
HET GLAZEN HUIS
Uitzending elke zaterdag, zondag en maandag
Nederland 2 - 21.00 uur

HET GLAZEN HUIS-OMNIBUS

De mediasoap HET GLAZEN HUIS, die sinds zaterdag 4 september te zien is bij AVRO, BNN en TROS, wordt ook herhaald.

Elke vrijdagavond om 23.30 uur is er een omnibus van HET GLAZEN HUIS die de kijker in de gelegenheid stelt de afleveringen van het weekend ervoor in een keer te zien. De laatste drie afleveringen worden op deze avond achter elkaar, in een omnibus, uitgezonden. Elke dinsdag-, woensdag- en donderdag- ochtend wordt HET GLAZEN HUIS op Nederland 1 om 10.00 uur herhaald.

Om de kijker helemaal in de gelegenheid te stellen om geen uitzending te missen, zijn de afleveringen van HET GLAZEN HUIS ook via internet te bekijken. Via www.hetglazenhuis.tv kan de bezoeker de laatste zes afleveringen van HET GLAZEN HUIS terugkijken. Op deze site is tevens alle achtergrondinformatie over de soap te vinden. De fans van F***Art (Fuck All Regular Television), een groep rebelse jongeren in HET GLAZEN HUIS die zich afzet tegen de gevestigde media, kunnen terecht op een aparte site, www.fartonline.nl

HET GLAZEN HUIS speelt zich zowel voor als achter de schermen van de televisiewereld af, in bredere zin: de mediawereld. De tv-wereld wordt getoond als een dramatische arena, waarin gewone mensen sterren worden, en sterren gewone mensen blijken. Een wereld waarin miljoenen worden uitgegeven... én verdiend.