AutoRai

10-9-2004

Nieuwe accessoires voor BMW Williams F1 PUMA Collectie

Op het snelle asfalt van de Formule 1-circuits vertrouwt BMW op kleding en schoeisel van PUMA. Voor coureurs én de mensen in de pit.

Speciaal voor Formule 1-liefhebbers, maar ook voor modebewuste mensen die misschien niet zoveel hebben met autosport, heeft BMW een bijzondere kleding- en accessoirelijn samengesteld, de BWM Williams F1 Team Collection. Unieke sportschoenen en twee modieuze tassen vormen de jongste aanwinsten in de BMW Williams F1 PUMA-lijn.

Team Rennkatze
In Formule 1 kan een goed uitgevoerde pitstop kostbare secondes opleveren voor de coureur. En net als voor de banden, geldt ook voor de pit-crew dat de juiste 'grip' hierbij van levensbelang is. De schoenen die het BMW Williams F1-team in de pitstraat draagt, zijn nu ook te koop in de BMW Williams F1 PUMA Collectie.

Net als de banden van de hightech F1-bolides is de zool van de Team Rennkatze gemaakt van zacht rubber met dunne groeven voor rotsvaste grip. De wigvormige brug in het midden van de zool zorgt voor extra stabiliteit. Met als resultaat een golvende vorm die de schoen zijn innovatieve uiterlijk geeft.

Aan de buitenkant is de enkelhoge schoen gemaakt van stoer leer in de kleuren wit, zilver en donkerblauw, waarbij het blauw afgestemd is op de kleuren van de BMW Williams F1-autos. Leerapplicaties zijn in snit, vorm en kleurcombinaties perfect op elkaar afgestemd en geven de sportschoenen een dynamisch uiterlijk. Het binnenwerk van de schoen is gevoerd met textiel. Twee tongen met klittenband aan de bovenkant zorgen voor een strakke sluiting rond de enkels. In tegenstelling tot het origineel uit de pitstraat is de Team Rennkatze niet gemaakt van brandvrij materiaal waardoor hij nog plezieriger is om te dragen. De Team Rennkatze sportschoen kost 199,-.

Tassen
Ook nieuw in de BMW Williams F1 PUMA-collectie zijn twee tassen: de PUMA Messenger Tas en de PUMA Ladies Tas. Dynamische vormgeving en slimme oplossingen maken deze tassen echte blikvangers.

PUMA Messenger Tas
De PUMA Messenger Tas beschikt over veel ruimte. In het grote vak, dat beschikt over een handige verdeling, is plek voor echt álles - van documenten en boeken tot zelfs een laptop. Maar ook 'kleine' dingen, zoals visitekaartjes, pennen en het mobieltje, kunnen overzichtelijk worden opgeborgen. En er is nog een hip en functioneel detail: de klep van de tas herbergt een extra vak voor een walkman, iPod of MP3-speler. Een speciale opening zorgt er voor dat de kabel van de hoofdtelefoon makkelijk naar buiten geleid kan worden. De donkerblauwe PUMA Messenger Tas voor mannen en vrouwen heeft witte randen, wat hem klassiek en sportief maakt. De Messenger Tas kost 50,75.

PUMA Ladies Tas
De PUMA Ladies Tas is uitgevoerd in modieus wit, met het PUMA-logo prominent op de voorkant, een groot vak en handige tasjes aan de zijkant. Een grote ritssluiting beschermt de inhoud tegen al te nieuwsgierige ogen. De verstelbare blauwe schouderriem, die mooi contrasteert met de witte tas, geeft veel draagcomfort. De prijs van deze tas bedraagt 50,75.

De BMW Williams F1 Team Collection 2004 en de BMW Williams F1 PUMA-collectie zijn te koop bij de BMW-dealer, fan-shops, op Formule
1-circuits en op www.bmw.williamsf1.com. De BMW Williams F1 PUMA-collectie is bovendien te koop in Puma Concept Stores.