Gemeente Oss


10/9/2004 - Inspraakavonden Toekomstvisie Oss praat over de toekomst. In januari, februari en maart hebben inwoners en organisaties met elkaar gediscussieerd over waar het met Oss naar toe moet.
In de afgelopen maanden zijn alle ideeën en meningen verwerkt en besproken door raads- en commissieleden. In de raadsvergadering van 22 juli heeft de raad een belangrijke stap gezet met het vaststellen van de concepttoekomstvisie én de doelstellingennota voor de ruimtelijke ontwikkeling.
De gemeenteraad heeft, zoals het officieel heet, een voorgenomen besluit genomen over de toekomstvisie. Dit besluit is nog niet definitief, maar wordt eerst voorgelegd aan inwoners en organisaties. Op woensdag 6 oktober (Hooghuislyceum Zuid, De Ruivert 5 in Oss) en donderdag 7 oktober (Dorpshuis t Slotje, Schoolstraat 2 in Herpen) vinden inspraakbijeenkomsten plaats over de conceptvisie. De bijeenkomsten beginnen om 19.30 uur.Ukuntdaarumeningkwijtenvan gedachten wisselen over het concept met andere deelnemers en mensen van de gemeente.
U kunt ook schriftelijk reageren of via de website toekomstvanoss.nl Daar kunt u de conceptvisie downloaden. Alle reacties worden verzameld en voorgelegd aan de raad. De raad zal dan in december de toekomstvisie definitief vaststellen.