Gemeente Stein


Aanleveren evenementen voor de gemeentekalender 2005 10-09-2004

In de laatste week van december komt de nieuwe activiteiten- en afvalkalender weer uit. Zoals u gewend bent zullen hierin de uiteenlopende activiteiten in onze gemeente worden vermeld.

Ook opgenomen worden de feestdagen, de vergaderdata van de diverse raadscommissies en natuurlijk de gemeenteraad. Achterin zal de afvalwijzer de juiste informatie bevatten over de diverse afvalstromen en de wijze waarop het afval moet worden aangeboden. Omdat er op de kalender ook voldoende ruimte overblijft om zelf nog aantekeningen te maken is het een praktische en gebruiksvriendelijke kalender.

Oproep aan verenigingen/instellingen
Bij de gemeente zijn wij kort geleden gestart met de voorbereidingen voor de nieuwe kalender. Voor de vermelding van activiteiten in onze gemeente roepen wij alle Steinse verenigingen en instanties op om hun activiteiten uiterlijk vrijdag 22 oktober aan te melden.

Dat kan het beste door ons een kort bericht te sturen met de vermelding van welke activiteit op welke datum in het jaar 2005 zal worden georganiseerd. U kunt dit bericht via de onderstaande antwoordcoupon tot 22 oktober opsturen naar: gemeente Stein, t.a.v. het Gemeentelijk Infocentrum, Antwoordnummer 2200, 6160 VD te Stein. Maak hier gebruik van want op deze wijze kan uw activiteit opgenomen worden in onze kalender. Zo worden de activiteiten onder de aandacht gebracht van alle inwoners van de gemeente Stein.

Antwoordcoupon voor vermelding van een activiteit/evenement in de activiteiten- en afvalkalender 2005

Naam organiserende vereniging/instelling
Contactpersoon
Adres
Postcode/plaats
Telefoonnummer

Meldt onderstaande activiteit aan voor vermelding in de kalender 2005 van de gemeente Stein:

Soort activiteit
Datum
Tijdstip
Locatie

Deze antwoordcoupon voor 22 oktober 2005 opsturen naar het Infocentrum van de gemeente Stein, t.a.v. Infocentrum, Antwoordnummer 2200, 6160 VD te Stein.

Of afgeven bij het Infocentrum in de hal van het gemeentehuis. U kunt uw bericht ook mailen naar marlies.pijpers@gemeentestein.nl.