AutoRai

10-9-2004

Cadillac Team wint de Polo Silver Cup 2004

Het Cadillac poloteam heeft de Polo Silver Cup in Gstaad gewonnen. Onder aanleiding van polosuperster Adolfo Cambiaso won het Italiaanse team op 15 augustus jl. in een spannende wedstrijd van het Cartier Team.

Het Cadillac Team neemt deel aan verschillende Europese polowedstrijden. Cadillac Europe B.V. was een van de hoofdsponsors van de Polo Silver Cup 2004. In de toekomst zal Cadillac zich ook aan andere sportevenementen verbinden.

Hoogstaand polospel

Het Cadillac Team was fascinerend om te zien. Al in de kwalificatieronde verdiende het Italiaanse team met superster Adolfo Cambiaso een plaats in de finale. Met een handicap van min 3,5 doelpunt was het team gedwongen om alles op alles te zetten om te winnen. De toeschouwers aanschouwden hoogstaand polospel. Adolfo Cambiaso leidde het Cadillac Team met grote vaardigheid en een maximum aan spelstrategie tegen het sterke Cartier Team. De einduitslag was 6,5 tegen 8 in het voordeel van Cadillac.

Grote plannen
Cadillac Europe B.V., gevestigd in Nederland, heeft grote plannen voor Europa om de aanwezigheid van het Amerikaanse merk verder uit te breiden. Naast de comfortabele sedan CTS werd een paar maanden geleden de luxueuze roadster XLR geïntroduceerd. De crossover Cadillac SRX is binnenkort ook leverbaar. Het sponsoren van sportieve evenementen is onderdeel van deze aanpak.

Olaf de Bruijn, vice-president en verantwoordelijk voor Marketing en Sales bij Cadillac Europe B.V., lichtte met overtuiging toe:Het polospel weerspiegelt alle kwaliteiten en eigenschappen die wij ook met onze nieuwe modellen aanbieden: kracht en elegantie, individualiteit, persoonlijkheid en een maximale prestatie. De overwinning op de Gstaad Polo Silver Cup is een goed voorteken. Het symboliseert onze wil om op de markt te winnen én om bij onze klanten te winnen. Met onze aanwezigheid hier in Gstaad spreken we een belangrijk deel van onze klanten in het topsegment aan. Gstaad oefent een grote aantrekkingskracht uit op Zwitserland en op de rest van de wereld.