Politie Zeeland


O-8935-2004 Controle Tholen

Op de Nieuwe Postweg in Tholen vanmorgen vanaf 08.00 uur tot 10.00 uur is een verkeerscontrole gehouden.
Bij de controle werden acht bekeuringen uitgeschreven voor het niet dragen van de autogordel en een bekeuring werd uitgeschreven voor het niet hebben van een kentekenplaat op een aanhangwagen.


W-8936-2004 Bekeuring voor niet handsfree bellen

Vanmorgen omstreeks 08.27 uur is een automobilist op de Roozenburglaan bekeurd voor het niet handsfree bellen in de auto.


W-8937-2004 Diefstal uit winkel

Uit een winkel aan de Langeviele in Middelburg zijn woensdagmiddag rond 17.30 uur drie gouden ringen gestolen uit een vitrine.
Een verkoopster was op dat moment alleen in de winkel. Er kwamen vijf mannen de winkel in waarvan twee de verkoopster duidelijk afleidden. Zij heeft hierop een andere medewerker in de winkel geroepen die ook meehielp de mannen in de gaten te houden. Toch zijn de mannen erin geslaagd drie ringen uit een vitrine weg te nemen. De waarde van de ringen bedraagt enkele honderden euro's.


W-8938-2004 Diefstal bromfiets uit tuin

Uit een tuin in de Van Doornlaan in Vlissingen is tussen gisteren 18.00 en vanmorgen 08.20 uur een bromfiets weggenomen.
De brommer betreft er een van het merk Puch, type ZIP. De brommer is zilverkleurig en voorzien van verzekeringsplaatje BFL-198. De nieuwwaarde van de brommer was enkele duizenden euro's. Het is onbekend hoe de dader(s) in de tuin zijn gekomen.

Z-8939-2004 Verkeerscontroles Zeeuws Vlaanderen
Van 10..00 tot 11.00 uur heeft de politie op de Guido Gezellestraat in Terneuzen een controle gehouden op autogordels.
Zij schreef twee bekeuringen uit voor het niet dragen hiervan en een bekeuring voor het niet bij zich hebben van het rijbewijs. Ook werd nog een automobilist bekeurd voor het overschrijden van de maximum snelheid met 22 kilometer per uur. (Reed 102 waar 80 is toegestaan)
Dan werd in Westdorpe en Sluiskil nog een controle gehouden. Hier werden elf bekeuringen uitgeschreven voor het niet dragen van de autogordel en twee voor het niet dragen van een helm.





Politie Zeeland