Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Den Haag, 10 september 2004

Suzan Morton Taylor persmedewerkster toeristische pers en pr

Per 1 september 2004 is in dienst getreden van Den Haag Marketing & Events Suzan Morton Taylor in de functie van medewerkster Pers & PR binnen- en buitenland. In deze functie gaat zij zich ondermeer bezighouden met het organiseren en begeleiden van persontvangsten en het informeren van binnen- en buitenlandse media over relevante, toeristische onderwerpen. Daarnaast is zij verantwoordelijk voor de pers en publiciteit met betrekking tot de MICE markt (meetings, incentives, conventions & events). Het opbouwen en onderhouden van intensieve contacten met media en uitgevers zal eveneens tot haar taken behoren.

Suzan Morton Taylor (26 jaar) heeft na haar studie Communicatie Wetenschappen ervaring opgedaan in de evenementensector, als journaliste voor regionale bladen en als freelance tekstschrijver voor diverse organisaties en gidsen (zoals de culinaire IENSgids).

Twan van der Heijden blijft zich bezighouden met de publiciteit van evenementen. Marianne van der Zalm is verantwoordelijk voor de corporate pers & pr van Den Haag Marketing & Events en in deze functie de woordvoerder van de organisatie.


---

Voor informatie:
Den Haag Marketing & Events, Nassaulaan 25, 2514 JT Den Haag Marianne van der Zalm,Corporate Pers & Pr. Tel:070-361.88.20/06-26156773 m.derzalm@spdh.net


---- --