Politie Noord- en Oost Gelderland


. Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

. District IJsselstreek

Nadere informatie:


Politievoorlichter Bert Top

055 - 548 60 58


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT IJSSELSTREEK


10 september 2004


WARNSVELD - Gewonde door aanrijding


Een 50-jarige automobiliste uit Toldijk raakte donderdagmiddag op de kruising Lage Lochemseweg/Amsenweg gewond door aanrijding met een 29-jarige bestuurder van een bestelauto uit Liessel. De man uit Liessel gaf rond 14.30 uur geen voorrang aan de automobiliste uit Toldijk. De vrouw werd met nog onbekend letsel naar het Spittaal vervoerd. Beide auto's raakten zwaar beschadigd en werden weggesleept. De brandweer van Vorden ruimde de rommel op en reinigde het wegdek.


BRUMMEN - Diefstal van auto


Onbekenden hebben donderdag vanaf de Hazenberg een auto gestolen. Het gaat om een rode Peugeot 406 met het kenteken 34-PB-GN. Bovendien lagen in de auto een rij- en kentekenbewijs en een paspoort. De 59-jarige eigenaar uit Apeldoorn deed aangifte bij de politie die een onderzoek instelt.


BRUMMEN - Auto opengebroken


Autokrakers hebben in de nacht van woensdag op donderdag vanaf de Wilhelminastraat de auto van een 22-jarige man uit Brummen opengebroken. De eigenaar ontdekte woensdagmorgen de diefstal en deed donderdag aangifte bij de politie. De dieven namen de geluidsapparatuur mee.


VIERAKKER - Geld uit woning gestolen


Onbekenden hebben donderdag uit een woning aan de Den Elterweg een hoeveelheid geld gestolen. De daders forceerden met grof geweld met een steekvoorwerp het slot van een raam en vernielden hierbij het kozijn. De dieven doorzochten de kasten in de woonkamer een bureau in een kantoortje. De politie stelt een onderzoek in.


ZUTPHEN _ Politie deelt dertien boetes uit


De politie heeft donderdagavond op de Laan naar Eme tijdens een verkeerscontrole in totaal dertien bekeuringen uitgedeeld. De politie controleerde vanaf 21.00 tot circa 22.45 uur en gaf onder anderen negen automobilisten een boete voor het niet dragen van de gordel en tweemal voor het voeren van een ondeugdelijke verlichting.


Einde berichten



---- --