Politie Drenthe

Vrijdagmiddag

assen 10-09-2004

Politie schrijft processen-verbaal uit tijdens verkeerscontrole

VRIES - Tijdens een verkeerscontrole heeft de politie donderdagmorgen één proces-verbaal uitgeschreven voor het niet handsfree bellen in de auto, twee processen-verbaal voor te hoge snelheid (138 en 149 km op de A28 nabij Tynaarlo) en één keer voor het bumperkleven terwijl er met hoge snelheid werd gereden.

Aanhangwagencontrole: zes bekeuringen
MEPPEL -De politie heeft vrijdagmiddag in de omgeving van Meppel ongeveer 40 aanhangwagens gecontroleerd. Vijf bestuurders kregen een bekeuring omdat de hulpkoppeling niet in orde was. Eén bestuurder kreeg een bekeuring omdat de losbreekreminrichting niet voldeed aan de eisen.

Slachtoffer verkeersongeval overleden
EMMEN - De 77-jarige vrouw uit Emmen die donderdagmiddag betrokken raakte bij een aanrijding met een tractor, is gisteravond in het ziekenhuis overleden. De vrouw reed met haar fiets over de Emmerhoutstraat en kwam vanuit Weerdinge. De chauffeur van de tractor kwam met een aanhanger van het zandgat de weg op en wilde richting Weerdinge gaan. Na het optrekken hoorde hij een klap en zag daarna de vrouw liggen. De vrouw was buiten bewust zijn.

Ramona Venema verzorgt de voorlichting voor Politie Drenthe tot maandagmorgen 8.00 uur. Tel. 0592-361268 of 06-52528533.