Ingezonden persbericht

Feestelijke Opening InPromo Haarlem

HAARLEM, 20040831 -- Op 10 september aanstaande wordt het glas geheven op het nieuwe pand van InPromo in de Waarderpolder te Haarlem. Sinds 1 juli 2004 hebben IntoPromo (Haarlem) en Toon_it (Velserbroek) de krachten gebundeld en gaan verder onder de nieuwe naam InPromo.


Wij doen IN PROMOtionele artikelen in de breedste zin van het woord. Het assortiment bestaat onder andere uit bedrukte kleding, geborduurde (werk)kleding, de belettering voor uw bedrijfswagens, een mooie gevelreclame, lichtbak of een duidelijke bewegwijzering. Alle productie vind in eigen huis plaats.

Het nieuwe pand maakt onderdeel uit van het Crown Business II kantorengebouw, en is ruim 550 vierkante meter groot. Naast de ruime showroom, hebben alle productieafdelingen een aparte ruimte gekregen.

Bekende textielmerken als Slazenger, Hanes, Fruit of the Loom en Us Basic worden uitgebreid gepresenteerd. Het assortiment is uitgebreid met promotionele artikelen, naast de bekende balpen en key-coard, levert InPromo ook custom made artikelen die direct in het Verre Oosten worden ingekocht.

Op de opening zal tevens de nieuwe website worden gelanceerd, meer dan 10.000 producten zullen op een overzichtelijke wijze gepresenteerd worden. Online offertes aanvragen en direct een prijs berekenen behoren tot de mogelijkheden.

Persinformatie is verkrijgbaar bij InPromo, Bart-Jan Ligtenstein.




Ingezonden persbericht