PERSBERICHT
KENDRION N.V.

Verkoop Automotive Plastics afgewikkeld

Onder verwijzing naar de persberichten van 16 en 31 augustus jongstleden, waarin werd aangekondigd dat overeenstemming was bereikt ter zake de verkoop van de Automotive Plastics divisie, bericht Kendrion N.V. dat de overdracht van de ondernemingen op 9 september 2004 heeft plaatsgevonden. De activiteiten zijn overgenomen door Key Plastics, onderdeel van de Amerikaanse Ewing Management Group. Met de voltooiing van de transactie is een belangrijke stap gezet in de uitvoering van de strategie gericht op rendementsherstel van Kendrion.

Profiel Kendrion N.V.
Kendrion N.V. is een internationaal opererende onderneming met na genoemde transactie circa 3.300 medewerkers in 16 Europese landen.

Kendrion streeft naar nichemarktleiderschap in business-to-business markten. Zo ontwikkelt Kendrion hoogwaardige industriële componenten en is Kendrion dienstverlener op het vlak van kunststofproducten en fasteners. Karakteristiek voor Kendrion zijn gemotiveerd lokaal ondernemerschap, kwaliteitsmanagement in ruime zin en logistieke expertise.

Het aandeel Kendrion is genoteerd aan de effectenbeurs Euronext Amsterdam en opgenomen in de Euronext index NextPrime.

Zeist, 10 september 2004

De Directie van Kendrion N.V.

Voor nadere informatie:

Kendrion N.V.
De heer P. Veenema
Utrechtseweg 33
3704 HA ZEIST

Tel: 030 - 699.72.50
Fax: 030 - 695.11.65
Website www.kendrion.com


---- --