VIVALDI PARTNERS

Vivaldi Partners opent Benelux kantoor in Amsterdam

Vivaldi Partners opent Benelux kantoor in Amsterdam

AMSTERDAM, Netherlands, September 9/PRNewswire/ -- Vivaldi Partners (http://www.vivaldipartners.com), een wereldwijd strategie-,marketing- en merkadviesbedrijf, heeft een nieuw kantoor geopend in Amsterdam om als focuspunt te fungeren voor klanten in de Benelux. Het Vivaldi Partners-Benelux team zal ook nauw samenwerken met de teams in Londen, Munchen en New York om multinationale ondernemingen te assisteren die in heel Europa actief zijn.

Het nieuwe kantoor staat onder leiding van Algemeen Directeur Anna van Wassenaer-Golla die al sinds 2003 samenwerkt met Vivaldi Partners.

Vivaldi Partners maakt gebruik van eigen methodes om brand equity te meten, de echte gedragselementen te bepalen die de keuze van de consumenten/klanten sturen, en deze vaststellingen te vertalen in vernieuwende marketingstrategieën. Vivaldi past deze geïntegreerde aanpak toe om internationale bedrijven erbij te helpen om hun merken en producten relevanter te maken in de levens van de consumenten/klanten en zo een sterke autonome groei te verzekeren.

'Vivaldi Partners is de nieuwe generatie consultants,' aldus Wassenaer-Golla. 'Bedrijven hebben in het verleden traditioneel een beroep gedaan op management consultants, researchbedrijven of bedrijfsimago-/designondernemingen voor assistentie bij marketingstrategiekwesties - niettegenstaande het feit dat geen van deze bedrijven marketingstrategieën tot hun kernactiviteit kan rekenen. Bij Vivaldi Partners zijn al onze activiteiten erop gericht om groei te verwezenlijken met behulp van marketingstrategieën; dat is de kern van wat we doen.'

Van Wassenaer-Golla beschikt over 18 jaar ervaring in internationale marketing en de ontwikkeling van groeistrategieën. Zij was medeoprichtster van OSO, een in Nederland gevestigd bedrijf gespecialiseerd in marketing- en communicatiestrategieën. Eerder was zij tewerkgesteld bij FHV/BBDO, McKinsey UK en Monitor Company. Tot haar voormalige klanten behoren bedrijven zoals Coca Cola, Pepsi Cola, Lays, Maggie, L'Oreal, Unilever, Albert Heijn en Stage Holding (het life entertainment bedrijf van Joop van den Ende). Anna is sterk internationaal gericht en heeft in Oostenrijk, België, Groot-Brittannië, Kroatië, Tsjechië, Duitsland, Hongarije, Italië, Nederland, Polen, Spanje en de Verenigde Staten gewerkt.

Van Wassenaer-Golla kan op de steun rekenen van een team bedrijfsstrategen van wereldformaat, waaronder Erich Joachimsthaler, Vivaldi's medeoprichter en medeauteur van Brand Leadership, evenals David Aaker, Barry Nalebuff en Kevin Lane Keller, allen bekende leden van Vivaldi's Adviesraad.

Website: http://www.vivaldipartners.com

Source: Vivaldi Partners

Taryn Lynds bij Plesser Associates (Verenigde Staten),
+1-212-420-8383, tlynds@plesser.com; of Anna van Wassenaer-Golla bij Vivaldi Partners-Benelux (Nederland), +31 20 42 883 43, awassenaer@vivaldipartners.com. NOOT VAN DE UITGEVER: een foto van Van Wassenaer-Golla kunt u opvragen via e-mail bij Taryn Lynds - tlynds@plesser.com

10 sep 04 08:52