Politie Hollands Midden

Postbus 4240 ( Hollands Midden 2350 CE Leiderdorp ( Bureau Communicatie Telefoon 071 - 5459800 Fax 071 - 5459326


Datum: 10 september 2004

(

Noordwijkerhout Onder invloed en met de auto in de sloot
De politie heeft donderdag 9 september omstreeks 22.20 uur een 38-jarige automobilist uit Sassenheim aangehouden wegens rijden onder invloed. De Sassenheimer reed over de Schulpweg in de richting van Noordwijk. Hij had niet voortdurend zijn auto onder controle waardoor hij tgen een bloemenbak reed van een woning op de Duindamseweg. De Sassenheimer reed daarna met zijn auto tegen een brugleuning en raakte vervolgens met de auto in de sloot ter hoogte van camping De Witte Raaf. De Sassenheimer wist ongedeerd uit de auto te komen. De politie heeft een blaastest afgenomen en constateerde een alcoholgehalte van 955 ug/l, de limiet is 220. Tegen de Sassenheimer wordt proces verbaal opgemaakt. Tevens werd zijn rijbewijs ingevorderd.

Oegstgeest Beroving
De politie heeft donderdag 9 september omstreeks 14.45 uur een 17-jarige bromfietser uit Warmond aangehouden op verdenking van beroving. De politie kreeg kort voor de aanhouding een melding van een beroving op de Wijttenbachweg. Vier jongens van 14 en 15 jaar werden door de verdachte bedreigd met een mes waarna er geld moest worden afgegeven. De verdachte is er vervolgens met een klein geldbedrag vandoor gegaan. Een van de beroofde jongens, een 15-jarige Lissenaar, heeft direct na het vertrek van de verdachte de politie gebeld. Op basis van het opgegeven signalement kon de politie de verdachte op de kruising Irislaan/Pres. Kennedylaan aanhouden. De verdachte wordt vrijdag 10 september voorgeleid bij justitie.

Voorschoten Bewoonster betrapt insluiper
Een bewoonster van een woning aan de Prins Bernhardlaan heeft donderdag 9 september om 21.30 uur een insluiper in haar woning betrapt. De bewoonster hoorde geluiden vanuit haar slaapkamer komen en nam poolshoogte. De vrouw zag een man op de grond zitten en gilde. Hierop sprong de man door het raam naar buiten en rende weg. De bewoonster mist twee portemonnees met een geldbedrag en bankpassen en sieraden.

Leiden Rijden onder invloed
De politie heeft donderdag 9 september omstreeks 21.30 uur een 38-jarige snorfietser uit Leiden aangehouden wegens rijden onder invloed van alcohol. De snorfietser reed zonder verlichting over de Langegracht waarna hij door agenten werd staande gehouden voor een controle. Agenten roken bij het aanspreken al een alcohollucht bij de Leidenaar en namen een blaastest af bij hem. Deze gaf een uitslag van 785 ug/l, de limiet is 220. Tegen de Leidenaar wordt proces verbaal opgemaakt. Tevens kreeg hij een rijverbod van negen uren.

--- einde berichten ---

---



Bureau Communicatie Telefoon 071 - 5459800 Fax 071 - 5459326 ---- --