Ingezonden persbericht

Volvo Klassiekerbeurs 11 en 12 september Utrecht

Veemarkthallen Sartreweg 1-3

UTRECHT, 20040905 -- Voor de 13 keer wordt de jaarlijkse Volvoklassiekerbeurs gehouden. U vindt de hallen door de afslag 30 te nemen van de snelweg A27 en daarna de Volvo-borden te volgen. Jaarlijks zijn er 4000 bezoekers voor deze prachtige manifestatie. U vindt er honderden klassieke Volvo's op het parkeerterrein, keurig gerangschikt per type. Verder in de hal kramen met onderdelen, boeken folders, Volvo-clubstands, technische shows, kinderactiviteiten. Zie ook de website www.volvobeurs.nl


De beurs is geopend op zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur
Op zondag 12 september van 09.00 uur tot 17.00 uur.
De entree bedraagt slechts 5 euro per persoon. Kinderen tot 12 jaar gratis. Voldoende horecagelegenheid, informatie over klassiekerritten, aanmelding bij clubs, adviezen over reparaties en restauraties. Handelaren en bezoekers uit vele landen in Europa. Pin mogelijkheden. Veel Volvo-specials. Verder op de beurs allerlei auto aanverwante artikelen. Volvo Nederland presenteert de laatste nieuwtjes.
Kortom voor ieder wat wils. Het is een gezellige, grote en onvergetelijke happening voor ieder die van klassieke (Volvo) auto's houdt.
U bent van harte welkom.
Verdere vragen per e mail naar info@volvobeurs.nl en pr@volvobeurs.nl
Uitgebreide info: www.volvobeurs.nl