Ingezonden persbericht

Popcentrum PODIUM

H a r d e n b e r g

PERSBERICHT WK37

Met De Heideroosjes, Green Lizard en Wipneus & Pim.

PUNK, HARDROCK EN JOLIJT IN PODIUM

Hardenberg-, Aanstaande zaterdagavond en zaterdagnacht staat Popcentrum Podium bol van punk, hardrock en fun. De Heideroosjes, Green Lizard (dubbelconcert) en Wipneus & Pim komen. Een malle combinatie die wel fans uit alle delen van Nederland naar Hardenberg zal laten reizen.

Het Limburgse punkkwartet De Heideroosjes uit Horst dat door ongelimiteerd vaak optreden en melige inslag uitgroeit tot Nederlands meest populaire punkband met als charismatisch boegbeeld zanger Marco Roelofs komt zaterdag 11 september naar Popcentrum Podium in Hardenberg. Een punkband met de naam De Heideroosjes is een beetje vreemd. Bassist Fred Houben hierover: In 1977 zei Urbanus in een van zijn conferences: Het volgende liedje heb ik geschreven voor de Limburgse Punkband De Heideroosjes . Die punkband bestond helemaal niet en daarom hebben we ons er dus naar genoemd. Het grappige is dat de naam absoluut niet bij onze muziek past. In het begin werden we regelmatig gebeld door mensen die een feestje moesten organiseren in een bejaardenhuis. Zaterdagavond maar eens zien of ze hun naam eer aan doen . Ook de Tilburgse band Green Lizard staat zaterdag met De Heideroosjes op het podium. Green Lizard is een Brabants gezelschap met als middelpunt de gebroeders Tjon Ajong. In 1996 weten ze met een mix van grunge, hardcore en metal De Grote Prijs Van Nederland in de wacht te slepen. Vier jaar later maakt de band de belofte waar met het album Identity. Zaterdag in Podium met een keihard dubbelconcert vol verrassingen. Deuren open om 20.00 uur, start show: 21.00 uur.

WIPNEUS & PIM

Zaterdagnacht wordt het weer een dolle boel in Podium, want Wipneus & Pim komen optreden. De Wipneus & Pim show is een bijzonder dansbaar en visueel spektakel, een uniek feestconcept dat zijn gelijke niet kent. De boys draaien volgens een volstrekt eigen feestformule: een ongekende hoeveelheid aanstekelijke dansklassiekers uit de afgelopen 30 jaar gecombineerd met prachtige imitaties, hilarische spelelementen en fragmenten van tv-tunes uit de jaren 70 en 80. De kabouterdeejays Wipneus & Pim zijn inmiddels huisvrienden van Podium en haar gasten geworden. Meer info op www.poppodium.nl.



Ingezonden persbericht